Edward Sanda si Cleopatra Stratan Lanseaza ,,Cu Pistolul La Tampla”

După experiența „America Express”, Edward Sanda și Cleopatra Stratan continuă călătoria muzicală și colaborează din nou pentru un single fresh – „Cu pistolul la tâmplă”, o piesă ce transmite prin muzică și versurile profunde o poveste încărcată emoțional, în care frica își spune cuvântul.

Cu muzica și versurile compuse de către Edward Sanda, „Cu pistolul la tâmplă” reprezintă realitatea cruntă pe care oamenii o trăiesc acolo unde sărăcia este mai puternică decât natura umană, iar dorința de a avea mai mult primează.

Am lansat cea mai grea piesă din punct de vedere emoțional în urma experienței din «America Express România»! Este despre noi și echipa noastră cu care am trăit clipe terifiante în Columbia. Cu toate astea, am reușit să transformăm amintirea acestor momente în artă! Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături!„, spune Cleopatra.

Am făcut piesa asta după experiența pe care am trăit-o în Columbia, pentru că am fost părtași la un jaf armat. Ne-au atacat trei motocicliști cu pistoalele în Columbia, au atacat duba în care noi eram și practic am considerat că în urma acestei experiențe, fiind artist, prin muzică mă exprim cel mai ușor, iar acele 30 de secunde le-am transformat într-o piesă. Cred că cea mai mare declarație e în single și oamenii o să înțeleagă ce am simțit în acea seară când o să o asculte„, spune Edward Sanda.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *