Nicole Cherry x Puya – Paharul Sus

Nicole Cherry și Puya ne invită să ridicăm paharul sus pentru zilele negru și să avem puterea să privim viața cu optimism. Colaborarea muzicală a celor doi artiști este lansată alături de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Puya, Iraida și Achi, „Paharul sus” ne îndeamnă să celebrăm până și cele mai mici victorii personale și să nu ne lăsăm influențați de exterior. „Paharul sus pentru zilele negre / Credeai că lunile cu ploaie sunt eterne / Paharul sus pentru zilele de foc / Când noi aveam furtună, alții aveau tot”, sună o parte din refren.

„Nimic nu e întâmplător, nici măcar lansarea noului meu single astăzi. După o săptămână foarte grea, o zi și mai grea, vă las această piesă pe canalul meu de Youtube. Așa cum zice și piesa <<Paharul sus pentru zilele negre>>, dragilor. Much love”, a transmis Nicole Cherry.

Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole Cherry s-a poziționat în cei 10 ani de carieră ca un artist de succes. „Memories”, „Florile tale”, „Din cauza ta”, „Dansează amândoi” sunt doar câteva din piesele relevante care definesc repertoriul său muzical.

Nicole Cherry a colaborat cu Mohombi, Joey Montana, Carla’s Dreams, NANE, Connect-R și alte nume din România și a făcut parte din distribuția filmului „Romina VTM”.

Puya activează pe scena hip-hop din 1995. Primul album, „Băieți de cartier”, a fost lansat alături de La Familia în 1997. Cariera solo a început-o în 2000 cu discul „Până la capăt în felul meu”. Au urmat albume ca „Foame de bani” (lansat cu Sișu), „Muzică de tolăneală și depravare”, „Românisme 1” și „Românisme 2”. Cel mai recent album al său se intitulează „Aventurile Domnului Puy(a)” și a fost lansat în decembrie 2019.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *