Dua Lipa, transformare spectaculoasa inainte de lansarea noului ei single, „Houdini”. Artista si-a schimbat total look-ul

Dua Lipa s-a asigurat că toți ochii sunt ațintiți asupra ei. Artista și-a schimbat look-ul înainte de a lansa noul ei single, „Houdini”. Impresionantă, cu părul proaspăt vopsit într-un roșcat intens, artista a fost fotografiată în fața sediului Global Radio Studios.

Dua Lipa în vârstă de 28 de ani a arată super cool într-o jachetă albă pufoasă, jeanși, un top negru și cizme într-o culoare care s-a asortat perfect cu cea a părului și a genții pe care a ales să o poarte.

Piesa „Houdini”, cu lansarea pe 9 noiembrie 2023, marchează primul ei material solo de la albumul Future Nostalgia din 2020.

De atunci, ea a venit doar cu colaborări, inclusiv Dance the Night Away, cântecul scris pentru „Barbie”, filmul regizat de Greta Gerwig.

Se pare că vedeta pop este aproape de al „al treilea album cu adevărat personal”, scrie Daily Mail. Ea a petrecut sute de ore în studioul de înregistrări între etapele turneului său mondial.

O sursă a spus pentru The Sun: „Al treilea album al lui Dua este cu adevărat personal pentru ea și amprenta ei se vede la fiecare pas. A petrecut sute de ore în studio și a scris pentru fiecare melodie, așa că este foarte important pentru ea.Dua a fost foarte clară cu privire la direcția în care va merge, va păstra ptimismul și distracția, dar va dezvălui publicului mult mai multe în versurile ei.”

Sursa respectivă a dat de înțeles că vor mai fi colaborări pe acest album, deoarece „artişti talentaţi” au cerut să lucreze cu ea.

Future Nostalgia a câștigat premiul Grammy pentru cel mai bun album vocal pop în 2021, iar single-ul principal, Don’t Start Now, a avut de asemenea succes în rândul fanilor ei.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *