Inna si iubitul ei, imagini delicioase pe retelele sociale. Cum au reactionat fanii: „Deliric trebuie sa devina tata”

Inna si Deliric au bifat încă o apariție spectaculoasă pe rețelele de socializare. Cei doi artiști se iubesc extrem de mult și demonstrează acest lucru cu fiecare fotografie pe care o postează în mediul online.

În cea mai recentă postare a Innei, artista apare alături de logodnicul ei, ținându-se în brațe. Cântăreața a purtat un top scurt, decoltat, pe care l-a asortat cu blugi evazați și ochelari de soare, în timp ce Deliric a optat pentru un tricou alb, pantaloni maro și un palton subțire în aceeași nuanță. De asemenea, rapperul și-a completat look-ul cu o pălărie verde.

„Berlin m-a făcut să fac asta”, a scris Inna la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram.

Fanii artistei se bucură de fiecare dată când văd fotografii cu cei doi împreună, iar comentariile au curs la lanț: „Deliric trebuie să devină tată”/ „Cel mai frumos cuplu”/ „Vă potriviți de minune”/ „Sunteți așa frumoși împreună”/ „Cel mai norocos bărbat din lume”/ „Se vede că vă iubiți mult”.

Inna e convinsă că Deliric va fi tatăl copiilor ei

La începutul anului, Inna le-a dezvăluit fanilor o mare bucurie, aceea că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, rapperul Deliric. Inna și Deliric s-au găsit și se înțeleg de minune, iar relația lor de cuplu e din ce în ce mai sudată. Cei doi artiști s-au îndrăgostit în 2020, după ce s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și, pe lângă pasiunea pentru muzică, din care au făcut și carieră, împart și iubirea pentru călătorii, pentru sport și pentru mâncarea vegană.

Inna și Deliric nu au vorbit încă despre momentul propriu-zis al nunții, însă sunt siguri că vor să devină o familie și să aibă copii împreună. „Îl văd tatăl copiilor mei și da, ne dorim să devenim părinți”, a recunoscut artista internațională pentru viva.ro.

 La începutul lui 2023, Inna le-a arătat tuturor că e pe cale să îmbrace rochia de mireasă, după ce Deliric i-a pus marea întrebare și ea a devenit, oficial, logodnica lui. Fericită și emoționată, vedeta a făcut publică vestea prin intermediul unor imagini în care apare toată un zâmbet, cu un inel superb pe deget. Bijuteria este unică și are un briliant rar, pe care rapperul l-a comandat din Irlanda și care a costat în jur de 100.000 de euro.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *