Andra si Catalin Maruta, poze de cuplu de zeci de mii de like-uri: „Ti-ai gasit jumatatea daca dupa 15 ani inca radeti din orice motiv”

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete. Fiecare are o carieră bine consolidată, fanii lui, dar împreună sunt nu numai mai puternici, ci și mai simpatizați. În vara acestui an sărbătoresc 15 ani de căsnicie, dar trecerea timpului i-a făcut să fie mai uniți și mai îndrăgostiți.

Cele mai recente poze postate de Andra o arată alături de partenerul ei de viață, la un eveniment. Ipostazele surprinse îi arată râzând în hohote sau privindu-se cu dragoste. Umăr lângă umăr sau ținându-se de mână, solista și prezentatorul tv demonstrează că acum se iubesc chiar mai mult decât la început și că sunt gata să treacă prin orice împreună.

Fotografiile i-au cucerit pe fani, astfel încât în doar patru ore și-au răsplătit preferații cu peste 25.000 de like-uri. „Știi că ți-ai găsit jumătatea dacă după 15 ani încă râdeți împreună din orice motiv”, a scris Andra în dreptul imaginilor. Și comentariile frumoase s-au adunat rapid: „Vă potriviți de minune și sunteți o familie de nota 10”; „Iubirea se întreține cu iubire împărtășită unul altuia. Doamne ajută să fiți mereu așa de tandri și de iubitori”; „Un exemplu viu de relație frumoasă și dovada clară că dragostea există, că există sufletul pereche”; „O familie minunată”.

„Mă îndrăgostesc din nou de ea de câte ori îmi zâmbește”, a lăsat și Măruță un mesaj, iar Andra nu s-a abținut și a replicat cu un alt comentariu frumos: „Când îmi face Cătălin un compliment, simt că prin aripi”.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *