Smiley si Gina Pistol s-au casatorit. Primele imagini de la nunta

Smiley şi Gina Pistol s-au căsătorit, sâmbătă, la Palatul Snagov. „Am plâns la ceremonia religioasă şi probabil o să mai plâng”, a declarat Gina, potrivit news.ro.

Mireasa a optat pentru un buchet din flori albe și a avut pregătite două rochii. Mirele a purtat un costum bej.

„A fost odată ca niciodată un loc frumos, ca-n povești, plin de lumină, copaci, flori albe și mere verzi, de oameni dragi, mulți și buni și de multă veselie. Aici EU și TU sărbătorim că am devenit NOI. Te iubesc, @smiley_omul ! 🤍”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

„Doamnelor și domnilor, sub privirile dumneavoastră Doamnaaaaaa si Domnul Mariaaaaa, adică NOI DOI! Fericiți și recunoscători pentru al nostru “împreună”, pentru o zi superbă, cu atât de multe detalii brodate cu grijă. Avem și scenă, și ring de dans, și bar, și terasă, si grădină, dar ce n-avem. 😏”, a notat la rândul său Smiley pe Instagram.

La petrecere sunt așteptați în jur de 200 – 300 de invitaţi. Pe lângă preparate rafinate, se vor servi şi sarmale.

Numeroase vedete i-au felicitat pe cei doi, pe rețelele sociale. „Să înceapă petrecerea acum!” a comentat Mira pe contul de Instagram al Ginei Pistol. „Felicitări!”, le-au transmis Ami și Sore. „Sunteti superbi! Casă de piatră și toată fericirea din lume! O meritați!”, a scris Irina Nicolae, în timp ce Lora a notat: „Casă de piatră! Vom dansa toată noaptea!”.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de șapte ani şi au împreună o fetiţă, Josephine.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *