Cauza mortii legendei muzicale Tina Turner a fost confirmata. Regina rock’n’roll-ului s-a luptat cu o boala incurabila

Tina Turner a fost una dintre marile vocaliste rock și cele mai carismatice interprete din istorie. Aceasta a murit la vârsta de 83 de ani în casa sa din Elveția, iar acum s-a aflat cauza care i-a produs decesul.

Anunțul că regina rock’n’roll-ului s-a stins din viață a fost făcut de purtătorul său de cuvânt într-un comunicat, însă nu s-a precizat cauza morții.

„Cu tristețe vă anunțăm trecerea în neființă a celei care a fost Tina Turner. Cu muzica și cu nemărginita ei pasiune pentru viață, Tina a încântat milioane de fani din toate colțurile lumii și a inspirat starurile de mâine. Astăzi îi spunem rămas bun unei prietene dragi, care ne lasă toată munca ei și, anume, muzica. Toate gândurile bune se îndreaptă spre familie. Tina, deja ne lipsești”, a fost mesajul postat pe contul de socializare al artistei.

Tina Turner se lupta de mulți ani cu o boală incurabilă. Aceasta a murit „pașnic” în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, în Elveția, miercuri, 24 mai. Legenda muzicii rock suferea de hipertensiune arterială și insuficiență renală, iar acum reprezentantul ei a confirmat că a murit din cauze naturale, potrivit Daily Mail.

Anunțul a fost făcut la puțin timp după ce s-a aflat că Tina era atât de bolnavă încât era gată să-și pună capăt vieții, până când soțul ei Erwin Bach, în vârstă de 67 de ani, i-a donat un rinichi, transplantul având loc în 2017. Potrivit Mirror, Tina s-a înscris într-un grup de sinucidere asistată, înainte ca testele de compatibilitate să confirme că soțul ei îi poate oferi un rinichi.

Erwin și-a revenit complet după operație, dar Tina a trebuit să continue să ia doze puternice de imunosupresoare. Din păcate, amabila donație a soțului ei credincios nu a fost suficientă, iar Tina și-a petrecut ultimele luni având „grețuri și amețeli”, deoarece avea „rețete multiple” și „era foarte speriată”.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *