Puya, despre reactia avuta cand o fata a urcat pe scena în timpul concertului lui: „Te sui pe scena ca sa ce?”

În urmă cu câteva zile, un gest făcut de Puya în timpul unui concert a devenit viral pe rețelele sociale. Atunci, o tânără a urcat neinvitată pe scenă, dar rapperul nu a intrat în jocul ei, ci a făcut un semn să se oprească muzica și i-a arătat-o fetei pe soția lui, Melinda, care se afla în public.

„O vezi pe aia mică de acolo? E nevasta mea, nu ai cum să dansezi cu mine, deci nu ai cum, e imposibil! Lasă-mă, că eu știu să cânt singur, fără dansatoare”, i-a spus Puya tinerei.

Imaginile inedite au ajuns pe rețelele sociale, iar mulți dintre fani l-au felicitat pe Puya pentru atitudine, lăudându-l că nu a uitat nicio clipă de soția lui și că a demonstrat că e familist în orice situație. „Într-o lume plină de Pique, fii Puya”, au scris internauții la unison.

Acum, artistul a vorbit despre această întâmplare. „De ce te sui pe scenă? Te sui pe scenă ca să ce? Că nu ești nici vreo dansatoare, să ne uităm unul la altul, că nici nu cânți rap? Eu consider scena ca un loc sacru. Nu cred că ar trebui să pășească cineva pe bucata aia de lemn dacă nu are ceva de făcut. Nu te sui așa tu ca nebunul, mai ales într-un spectacol, te trezești să te urci pe o scenă ca să faci ce? Dacă te-ai suit pe scenă, atunci uimește-mă. Nu folosești bucata aia de scenă pur și simplu ca să te vadă mama. Am înțeles, nu avea rost”, a declarat Puya.

Puya: „Ar fi cazul ca bărbații să respecte femeile adevărate”

Întrebat dacă a primit avansuri de-a lungul carierei sale, rapperul a răspuns: „Tu ai vorbit cu nevastă-mea? După ce m-am scos acum cu clipul ăsta, nu vreau să stric treaba. Să știi că o să fie o povară în curând. Obișnuiam să nu fiu ăla de treabă, acum sunt prea de treabă, nu știu ce se întâmplă”.

„Ar fi cazul ca bărbații să respecte femeile adevărate, femeile în care cred, pentru că toată lumea se plânge de femeile ușoare. Păi dacă le bagi doar pe alea în seamă, celelalte cad într-o umbră. Pe de-o parte, toți bărbații se plâng, dar nici nu acordă respectul necesar, se plictisesc repede. Și atunci, ar fi cazul să îndrepte lucrul ăsta dacă vor pe cineva în viața lor. Eu așa m-am însurat. M-am dus să mă spovedesc și i-am zis preotului: nu pot să-mi fac o relație și zice: da, da, că pe alea cuminți nu le bagi în seamă. Și cumva avea dreptate, pentru că îmi pierdeam răbdarea. Asta ar fi ideal. Lucrurile se întâmplă foarte repede, ar trebui să le lăsăm să se întâmple mai ușor și să avem răbdarea necesară, că asta cred că e cheia”, a mai spus Puya.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *