Gerard Piqué, noi declaratii dupa separarea de Shakira, mama copiilor lui: ”Nu-mi voi irosi banii pentru a-mi ”spala” imaginea”

Shakira a vorbit în repetate rânduri despre separarea de Gerard Piqué, iar acum fostul fotbalist a rupt tăcerea, mărturisind că „este foarte fericit cu alegerea făcută”.

Shakira și Gerard Piqué s-au despărțit după 11 ani de relație și, deși a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, acum a vorbit despre evenimentele din viața lui, explicând că cei mai importanți sunt cei doi copii ai lor, Milan și Sasha.

În ziua în care voi muri vreau să privesc în urmă și să-mi spun că am făcut tot ce mi-am dorit”, a spus el într-un interviu pentru El Pais, explicând că își dorește să rămână fidel principiilor sale, să ia deciziile așa cum simte, nu ținând cont de opinia publică.

”Problema este felul în care percep oamenii lucrurile sau cum presa împachetează totul. Încă fac ce vreau. Nu-mi voi irosi banii pentru a-mi ”spăla” imaginea”, a mai spus el.

Shakira a lansat mai multe piese în care a vorbit despre separarea de Pique

Pique, în vârstă de 36 de ani, și noua sa iubită, Clara Chia, în vârstă de 23 de ani, au fost subiectul celor mai recente melodii ale Shakirei. Cântăreața columbiană însă suferă după despărțirea de bărbatul care i-a fost alături 11 ani, astfel că, atacurile la adresa celor doi au curs lanț în ultima perioadă. 

Shakira are mare încredere în piesele ei. „Cântecele mele sunt cea mai bună terapie, sunt mai eficiente decât o şedinţă la un psiholog sau un psihanalist”, a declarat artista columbiană în primul ei interviu de la lansarea hitului în care îl atacă pe fostul său partener, Gerard Piqué, relatează AFP.

Înregistrarea în ianuarie a melodiei „BZRP Music Session #53” a fost „o răbufnire” pentru ea, a declarat vedeta columbiană într-un interviu de jumătate de oră acordat luni seara unui post de televiziune mexican.

„Am intrat în studio cu o stare de spirit şi am ieşit cu alta….a fost o răbufnire grozavă, necesară pentru vindecarea mea, pentru procesul meu de recuperare”, a explicat ea. „Nu cred că aş fi acolo unde sunt astăzi fără această melodie, fără capacitatea de a mă exprima, de a reflecta asupra durerii”, a adăugat Shakira.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *