Ce o deranjeaza cel mai mult pe Antonia la oamenii din jurul ei. Artista a rabufnit pe Instagram: „E ca si cum ai fi sacrificat”

Antonia a reușit să strângă o comunitate uriașă pe rețelele de socializare, acolo unde postează deseori imagini și videoclipuri pentru a-și ține la curent fanii cu ce e nou în viața ei. Cu toate acestea, pe contul de Instagram artista nu postează doar părțile bune, ci preferă să le arate urmăritorilor săi și problemele cu care se confruntă. 

Recent, logodnica lui Alex Velea a postat un mesaj pe contul său de Instagram, declarând că mulți oameni din jurul ei preferă să o vorbească de rău în fața altor oameni, pentru a-i face pe aceștia să se simtă mai confortabil. Nu este clar despre cine vorbește artista, însă cert este că aceste persoane au dezamăgit-o.

De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții nici până acum

După ce solista a reușit să termine toate procedurile cu divorțul de fostul soț, lucrurile par a se așeza pe un făgaș normal și pentru Antonia și Alex Velea. Artistul a cerut-o deja de soție pe frumoasa vedetă, așa că se pregătesc să devină o familie și în acte. De asemenea, cei doi băieți ai lor vor fi botezați, căci deși au șase și patru ani, Dominic și Achim nu au putut primi până acum Taina Botezului numele de familie al tatălui lor.

Complicata procedură de divorț prin care a trecut Antonia, care a durat ani întregi, a fost o piatră de moară greu de dus de cântăreață. Din cauză că legile italiene nu i-au permis o despărțire legală ușoară, chiar dacă separarea se produsese de multă vreme, aceasta nu s-a putut căsători și nici nu și-a putut trece fiii pe numele lui Alex Velea.

„A fost groaznic când copiii nu purtau numele lui Alex. Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat, că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la zero cu nunta cu Alex. Să iau numele lui și copiii la fel. E fix treaba mea ce fac. Pot să o fac în privat. Sunt niște lucruri care țin de viața mea personală. M-am săturat să dau explicații. E presiune mare. Sunt momente când nu mai pot”, a declarat Antonia plângând.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *