Motivul pentru care Lidia Buble nu vrea sa-si faca operatii estetice: „A fi natural este unic si de mare mandrie”

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Cântăreața s-a remarcat atât prin vocea sa, cât și prin frumusețea cu care a fost înzestrată de la Mama Natura. Cu toate acestea, nu de puține ori fanii i-au sugerat să apeleze la medicii esteticieni pentru a-și retușa defectele. Recent, Lidia a dezvălui motivul pentru care nu vrea să audă de operațiile estetice. 

Arista în vârstă de 29 de ani se bucură de o frumusețe aparte, iar când vine vorba despre corpul fizic, are o siluetă demnă de invidiat. Chiar dacă gena a jucat un rol important, meritul este al Lidiei, pentru că aceasta are mare grijă să facă sport și să se mențină în formă.

Când vine vorba despre operațiile estetice, artista este de părere că a rămâne naturală într-o lume cu atât de multe schimbări și filtre este o mare mândrie. Totodată, pentru a nu lăsa loc de interpretări, a spus că nu are nimic împotriva operațiilor estetice.

„Eu nu sunt împotriva celor care apelează la astfel de intervenții și nici nu pot spune dacă este în regulă sau nu, pentru că fiecare alege ce face cu propriul corp. Eu sunt adepta intervențiilor de genul dacă există ceva de ordin funcțional și trebuie „reparat” dar, în rest, în ceea ce ma privește nu aș apela să-mi fac vreo ajustare. A fi natural este unic și de mare mândrie!”, a spus Lidia Buble pentru Spynews.ro.

Lidia Buble nu s-a sfiit și a spus că nu are deloc complexe privind felul în care arată. Artista a spus că iubește fiecare parte a corpului ei, inclusiv nasul despre care s-au făcut multe glume răutăcioase de-a lungul timpului. Ba mai mult decât atât, a precizat că din punctul ei de vedere o face unică și originală, ceea ce nu poate decât să-i aducă zâmbetul pe buze.

„Eu sunt de părere că nimeni nu are vreun defect. Nu am avut, vreodată, complexe sau să spun că mă deranjează ceva la mine. Dimpotrivă, am mulțumit Celui de Sus că m-am născut, crescut sănătoasă și că sunt mandră de cum sunt. Iar, atunci când primeam multe mesaje legate de nasul meu, să știți că nu mă deranja. Ba spuneam, și încă susțin asta, că nasul acesta e unic, cu personalitate. Asta mă face să fiu aparte…originală”, a mai spus Lidia Buble.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *