Andreea Balan a fost logodita la 20 de ani. Cine este barbatul care i-a oferit primul inel: „Am realizat totusi ca nu sunt pregatita”

Andreea Bălan se bucură de o carieră de succes în industria muzicală și, de câțiva ani, de două fiice superbe, pe care le împarte cu fostul ei soț, George Burcea. Cântăreața a cunoscut succesul de tânără, însă se pare că nu a avut prea mult noroc în dragoste.

Artista în vârstă de 38 de ani a dezvăluit în cadrul unui interviu detalii ascunse din viața sa personală, unul dintre ele fiind faptul că a avut o relație cu fostul compozitor, Teo Păcurar, care a cerut-o în căsătorie pe vremea când aceasta avea doar 20 de ani. 

Relația lor s-a încheiat în anul 2006, după doar doi ani. Mai târziu, fost iubit al Andreei și-a refăcut viața alături de Cristina, cea care i-a devenit, ulterior, soție. Teo Păcurar este căsătorit, iar în anul 2020 a devenit tătic pentru a treia oară. Teo Păcurar și soția lui au împreună două fetițe și un băiețel.

„Teo şi-a dorit foarte mult să-şi întemeieze o familie, să avem copii, să ne mutăm împreună la Bistriţa, la părinţii lui şi, dacă iniţial am fost de acord, am realizat totuşi că nu sunt pregătită pentru a avea o familie şi am ales să-mi văd mai departe de cariera mea. Cu Teo am rămas foarte buni prieteni, pentru ca despărţirea să nu fie atât de dureroasă”, a declarat Andreea Bălan pentru Cancan.

La 18 ani, Andreea Bălan a fugit de acasă, nemulțumită că nu avea acces la banii pe care îi câștigase cu Andre, așa că a decis să pornească singură pe calea muzicii. S-a mutat din Ploieștiul natal într-un apartament cu chirie în București, iar de atunci, și-a creionat viața cum a considerat. E considerată una dintre cele mai ambițioase și muncitoare artiste din showbizul nostru, iar aceste lucruri au dus-o acolo unde este acum.

„S-a ocupat tata până la 18 ani, apoi am fugit de acasă și am început să mă ocup singură. Nu îmi mai plăcea cum se ocupa tata de mine. Aflasem că banii din Andre se cheltuiseră, nu mai era nimic. Mie mi se părea o nedreptate și am vrut să îmi iau cariera în mâini, ca să mă ocup singură și să pot să-mi gestionez singură banii”, i-a povestit Andreea Bălan lui Gojira.

În același timp, solista a recunoscut că faptul că nu a avut bani pe mână a ajutat-o mai târziu. „Nu aș fi fost astăzi cine sunt. E simplu. A fost o lecție. Acum știu. La vremea respectivă, evident că am luat-o ca pe o dramă.(…) Fiecare greșeală din trecut te-a ajutat să ajungi omul de azi. Dacă tatăl meu investea la vremea respectivă în terenuri sau în case, aș fi fost o milionară și nu aș fi avut ambiția de a continua ceea ce am început atunci. Eu din sărăcie am vrut să mă mențin și să revin la ceea ce fusesem”, a mai declarat Andreea Bălan.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *