MISTAH WHITE A LANSAT NOUL SINGLE ‘PASARE DE NOAPTE’

Mistah White a lansat noul său single „Pasăre de noapte” pe 19 august 2022, în colaborare cu două artiste fresh din noua generație, Amanda și Floren. Piesa este disponibilă pe toate platformele de streaming și beneficiază de un videoclip filmat și produs in Portugalia, disponibil online.

Artistul poliglot, restabilit în Lisabona, este activ de peste 10 ani și a impresionat publicul cu spectacolele sale muzicale unice și cu versurile multilingve pline de energie, lansând până acum 5 albume, 3 compilatii si diverse single-uri. In 2021, a fost invitat special la aniversarea a 10 ani ‘The X-Factor’ Romania, producând un show incendiar, sub numele ‘Flow Fusion’, alături de ADNeu, Krem, PJ Vincent, Lolo, Mauro si Fernando Mambo. Amanda este vocalistă și pianistă, studiază Jazz la Conservatorul din București, participând la diverse emisiuni și concursuri de muzică TV, iar Floren este o tânără cântăreață bilingvă, care a lansat piese RnB cu influențe spaniole.

„Pasăre de noapte” este despre împuternicirea femeii și evidențiază importanța feminismului și a independenței.

Am vrut să creăm o melodie distractivă, să creștem gradul de conștientizare cu privire la diferite aspecte sociale precum materialismul și egalitatea de gen.

Mistah White și-a deschis porțile studioului său din Lisabona în 2022, marcând începutul unui nou capitol pentru mesagerul poliglot. Noi lansări sunt programate din august, iar surprizele sunt numeroase. Safire Records este o casă de discuri independentă înființată în 2020 în București, cu scopul de a produce și promova artiști locali și culturi alternative. În 2022, luând în considerare oferte și oportunități de dezvoltare, casa de discuri și operațiunile au fost mutate în noua locație din însorita Lisabona, Portugalia.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *