Tamiga & 2Bad au lansat „Forever”, un videoclip filmat pe strazile din Sighisoara.

Proiectul cu mare succes peste hotare revine cu un nou produs de calitate filmat pe străzile din Sighișoara. Astfel că Tamiga&2Bad împreună cu Sprint Music lansează „Forever”, o piesă care va cuceri topurile românești și internaționale.

Tamiga & 2Bad merge pe urmele succesului personajului mitologiei moderne și anume “Dracula”, filmând noul videoclip în Sighișoara, în localitatea unde s-a născut Vlad Țepeș zis și Dracula. Locul în sine este foarte misterios dar surprinde într-un alt fel frumosul, la fel cum o face și melodia celor doi interpreți Tamiga & 2Bad. Piesa de dragoste și visare este încadrată perfect în acest tablou, însă cei doi ne-au povestit că nu a fost atât de simplu să obțină acele cadre.

„A fost destul de greu să arătăm o parte a Sighișoarei “pustie”, pentru că nu-i deloc așa… ne-am nimerit fix în perioada festivalului medieval unde vin foarte mulți turiști din România cât și din afară țării pentru acest eveniment. Doar imaginați-vă! Noi sperăm ca piesa și videoclipul să placă publicului nostru pentru ca de fiecare dată venim cu ceva nou și cu o poveste în spate și nu in ultimul rând cu multă muncă! Vă așteptăm cu like, share și subscribe!”, spun Tamiga & 2Bad.

Cum s-a născut Tamiga & 2Bad?

„Eu și cu Tamiga ne știm din anul 2013, atunci când am colaborat la un spectacol în Sibiu, de atunci am ținut legătura chiar colaborând în Septembrie 2017 când Body&Soul a lansat „Viața-i un film”, iar la 3 luni după lansare,
eu i-am propus să facem împreună un proiect muzical și așa s-a născut melodia „În Havana”. De când au lansat ~În Havana~ în vara anului 2018 cu peste 46 de milioane de vizualizări, au mai lansat melodiile „Doar a ta”, „Heaven”, „Love is in the air”( 27 mil views ), „Ayaya” și „Baby C ‘est la vie”( 17 mil views ) Summer in Dubai ( 20 mil views ), ne-a povestit Laurențiu Constantin alias 2Bad.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *