Asculta noul Single Veo, Vibe Drops si Gio – „Aicha”

Veo face echipa cu Vibe Drops si Gio pentru o piesa fresh, energica si autentica numita „Aicha”, care te face sa o asculti incontinu.

streams: https://open.spotify.com/track/5whqczRz8WSlKqzSIRIM2L?si=53671158a34b42f2

Veo si Vibe Drops il aduc in aceasta colaborare pe Gio pentru a aduce piesei o autenticitate aparte plina de pasiune, acesta fiind originar din Grecia.

„Aicha” este o piesa despre pasiune, iubire , dans si ritm care se transforma usor intr-un adevarat hit.

„A fost o deosebita placere sa lucrez cu Veo pentru acesta piesa.Veo si cu mine ne cunoastem de multa vreme, lucrand impreuna in studio si la diferite proiecte muzicale. Ma bucur astfel fiindca am reusit sa lansam impreuna o piesa superba si abia astept sa auda toata lumea aceasta melodie in care ne-am pus sufletul” a spus Vibe Drops, artist cunoscut pentru colaborarea cu Mike Diamondz si Otilia la piesa “Pumpin”.

Veo, este recunoscut dupa colaborarile avute cu Andreea Banica, Sandra N , Andreea D, Mr. Vik , Nick Kamarera si multi altii. El fiind de origine americana dar traind in ultimii ani in Romania.

El este cel care il aduce pe Gio pe aceasta piesa, oferindu-i energia si caldura de care „Aicha” avea nevoie. Gio a lansat recent o piesa in colaborare cu Alex Velea numita „Adio, Sagapao” avand si un clip video.

Asa cum sa precizat mai sus „Aicha” fiind o piesa despre iubire si pasiune, artistii nu s-au lasat mai prejos si au filmat un videoclip prin care sa transmita mai bine sentimentele si starile avute.

Clipul piesei „Aicha” este regizat de catre Silviu Mindroc si este filmat pe plajele Marii Negre din Romania.

Credem ca la aceste filmari am fost si vom fii singurii care au reusit sa ajunga cu aceasta masina „Bentley Continental” pana la nisipul marii, deoarece a fost un drum plin de obstacole si peripetii, astfel fiind nevoiti sa parcurgem o distanta de 1km in jumatate de ora pentru a ajunge la locul filmarilor. – a spus Veo zambind.

Astfel nu putem spune decat ca speram sa va placa aceasta piesa si sa apasati mereu butonul de play, iar piesa sa ajunga un hit international asa cum speram cu totii. – declara Gio.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *