Inceput de An Spectaculos Pentru Fly Project! Piese cu Miliarde De Vizualizari si Concerte in Toata Lumea. Ce Urmeaza

Fly Project a cucerit lumea întreagă și numai anul trecut a depăşit 25 de miliarde de vizualizāri cu cea mai iubită piesă, Toca Toca.

După turneul internațional de anul trecut, încheiat în Egypt, Fly Project a reușit să ajungă în topul celor mai virale piese din România pe TikTok cu Copacabana, un nou hit ce a ajuns pe radiourile din Japonia, Spania, Mauritius, Thailanda, Canada, Grecia și multe alte țări în care muzica artistului român ajunge constant în topuri și în cluburi.

“Mă face fericit orice fel de feedback de la public, iar TikTok este o platformă în  care putem vedea foarte rapid ce îi place publicului larg și ce nu. Sunt onorat că muzica mea a ajuns din nou în vârful preferințelor oamenilor, că o aleg ori de câte ori au ocazia și că le transmite emoție, stare de bine” spune Tudor.

Copacabana strânge în continuare milioane de vizualizări și utilizări pe toate platformele sociale și muzicale, iar Fly Project a început deja pregătirile pentru noul turneu internațional – MagiX.

Tudor Ionescu (Fly Project) poate fi văzut de luni, 5 februarie, și în cea mai nouă producție Antena 1, reality show-ul fenomen “Power Couple”, unde participă alături de soția lui, Anamaria.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *