Swedish House Mafia va concerta pentru prima data in Romania la Untold Festival 2024

Swedish House Mafia va concerta pentru prima oară în România la Untold Festival 2024. Cluj-Arena îi va găzdui pe legendarii Axwell, Sebastian Ingrosso și Steve Angello în cea de-a 9-a ediție a festivalului.

Organizatorii UNTOLD au dezvăluit primele nume confirmate pentru ediția 2024 a festivalului, iar printre ele se numără unul dintre cele mai puternice nume din muzica electronică: Swedish House Mafia. Axwell, Sebastian Ingrosso și Steve Angello vor urca pentru prima oară pe scena principală a UNTOLD, oferind fanilor români o experiență de neuitat.

Swedish House Mafia este un supergrup de DJ, pionieri ai genului EDM și figuri emblematice ale progressive house-ului. Cu un background muzical impresionant, cei trei suedezi au reușit să schimbe jocul în cultura dance și au inspirat generații.

Piesele lor sunt considerate iconice, iar identitatea de brand elegantă și bine definită a contribuit la stabilirea unor noi standarde în aparițiile live. Sound-ul lor unic generează euforie la fiecare lansare, iar decizia de a se separa a stârnit o emoție colectivă în rândul fanilor. Revenirea lor în formula inițială a fost primită cu entuziasm de întreaga lume.

O Istorie Bogată în Hituri și Recorduri

Anul 2010 a marcat ascensiunea fulminantă a Swedish House Mafia. Albumul de debut, „Until One”, a fost urmat de lansarea documentarului „Take One”, ambele având un succes global. Single-urile „One (Your Name)” și „Miami 2 Ibiza” au cucerit topurile din Marea Britanie și au consolidat poziția trupei ca lideri în genul progressive house.

În mai 2011, Swedish House Mafia lansau, “Save the World” care a fost un succes comercial și a ajuns pe locul 10 în Marea Britanie. Ultimul single, lansat în formula Swedish House Mafia, “Don’t You Worry Child” a fost un succes comercial total: în 2024, a trecut de 1 miliard de accesări pe Spotify.

Revenirea triumfătoare și un nou album

După o pauză de cinci ani, Swedish House Mafia s-a reunit în 2019, oferind trei show-uri sold-out la Stockholm. Anul 2021 a marcat revenirea discografică cu single-urile „It Gets Better”, „Lifetime” și colaborarea cu The Weeknd, „Moth To A Flame”. Albumul „Paradise Again”, lansat în 2022, a fost apreciat de critici și public, fiind descris ca o călătorie muzicală emoționantă.

Swedish House Mafia la UNTOLD 2024

Prezența Swedish House Mafia la UNTOLD 2024 este un eveniment unic pentru fanii români din muzica electronică. Concertul va avea loc pe scena principală a festivalului, Cluj-Arena, oferind o experiență audio-vizuală de excepție.

Abonamente UNTOLD 2024 și informații

Fanii pot achiziționa abonamente la liber pentru cele 4 zile și 4 nopți de magie de pe untold.com. Cea de-a noua ediție a festivalului UNTOLD va avea loc între 8-11 august 2024.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *