Reactia Andrei dupa ce fiica ei de 8 ani, Eva Maruta, a fost intens criticata online: „Credeam ca sunt pregatita pentru orice”

Eva Măruță a fost în centrul atenției în ultima perioadă, după ce și-a făcut debutul în actorie în filmul „Tati Part-time”. Puștoaica în vârstă de doar opt ani a fost aspru criticată în mediul online, iar părinții ei, Andra și Cătălin Măruță au gestionat cu greu valul de reacții negative.

Artista și prezentatorul TV au luat decizia de a-și apăra fiica, Andra fiind cea care a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Credeam că sunt pregătită pentru orice reacție stârnită de filmul «Tati Part-Time». Am auzit și am văzut multe în cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalanșă care m-a copleșit, un amestec de lucruri bune, dar și răutăți care m-au întristat. Ca mamă, cred ca toți copiii sunt minunați și merită șanse. Suntem foarte mândri de parcursul Evei în acest film. Este dovada că a învățat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie să te implici în ceea ce îți propui. Ea mereu spune că este «primul» ei film. Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei”, a fost mesajul emoționant transmis de Andra.

Eva Măruță/ Foto: Instagram

Utilizatorii din mediul online au fost de părere că Eva a ajuns să aibă succes atât de repede pentru că are părinți celebri și provine dintr-o familie înstărită. Deranjat de replicile dure la adresa fiicei sale, Cătălin Măruță a postat și el un mesaj pe rețetele de socializare.

„«Nu vei reuși niciodată»”, „«Ești praf»”, „«Lasă-te de meserie»” Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil. Ca părinți sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje. Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus – chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii.”, a scris Cătălin Măruță pe Facebook.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *