Asculta Noul Single Sweet kiss ft. TaiK – Dependenta Mea


SWEET KISS, trupa renumita pentru succesul înregistrat cu hiturile „Alin, Alin” si „Floare Alba, Floare Neagra”, revine în forță cu noi melodii. 

Nicoleta Aneni și Irina Pavlenco – adică-SWEET KISS în colaborare cu TaiK (Cătălin Gușă) lansează deja al 2-lea single în 2024 , melodia „Dependența mea”.

Despre TaiK(Catalin Gușă ) mai putem spune ca pe lângă faptul ca este un producator muzical talentat,este și un foarte bun compozitor ce are la activ și propriul lui album deja lansat : „Dau palme”,ce se afla pe canalul YouTube. 

A mai colaborat de curând cu artistul Alin Oprea (Talisman) la o superba melodie „Rănile trec”. 

Artiștii spun o poveste în care se vor regăsi mulți ascultători. 

Melodia -„Dependența mea” vorbește despre o poveste de iubire , despre conexiunea dintre doi oameni care sunt dependenți unul față de celălalt toată viața,indiferent de cine se va afla in dreapta lor de a lungul vieții. Melodia este despre a fi in relații nepotrivite unde mulți nu recunosc.

Melodia a fost compusă de colaboratorul și producatorul muzical al trupei Sweet kiss, TaiK – Catalin Gușă  și este lansată împreună cu trupa Sweet kiss cu un videoclip emoționant. 

Videoclipul este făcut în colaborare cu regizorul Alexandru Turturescu și Jean Blagoi. O echipa extraordinara,care ne au arătat ce înseamnă profesionalism. Alături de cei doi actori foarte talentați – Cristina Dănciulescu și Adrian Râmboacă.

„Dependența mea”- este despre iubire,despre întâmplări ,momente sau timing nepotrivit. Cred că fiecare dintre noi  are o astfel de poveste care într un fel sau altul ne a adus în punctul în care ne aflăm astăzi.

Sperăm să simțiți piesa asta așa cum am simțit o și noi , lăsând iubirea și gândurile bune să vă inunde sufletele.

A transmis SWEET KISS și TAIK!


Urmareste Membri Trupei Sweet Kiss pe Retelele Sociale.

FaceBook: https://www.facebook.com/TrupaSweetKiss

Irina Pavlenco: https://www.facebook.com/elisabetairinapavlenco

Nicoleta Aneni: https://www.facebook.com/nicoleta.aneni

Taik: https://www.facebook.com/catalinmariangusa

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *