Premiera! Asculta cele doua Piese Andreea Stefan – Sinner & Sin

Andreea Ștefan este o tânără și talentată artistă care își aduce contribuția unică în lumea muzicală. La numai 14 ani, avand un stil distinctiv și o pasiune contagioasă pentru artă, Andreea Ștefan construiește cu pași mărunți dar hotărâți fundația unei cariere de succes.

Andreea Stefan:

“Pot spune ca sunetele sunt buletinul meu.

Sunt un suflet liber ce se exprima muzical, ador sa compun si imi doresc ca in viitorul apropiat muzica mea sa ajunga in playlisturile tututor.”

Mereu am simțit că trebuie să spun, prin muzică, povestea mea, așa cum o văd eu. Am început sa compun, inspirată fiind de perspectiva mai marilor artiști din industria muzicii, din cărți, filme și viață.

Universul a făcut ca eu să întâlnesc casa de producție Aztecii Unlimited, la o preselecție pentru un proiect muzical local, chiar în momentul perfect.

Alături de ei, visul meu a prins aripi, se conturează și a devenit realitatea pe care v-o împărtășesc și vouă.

Drept urmare, in 2022 am lansat primul meu cântec, Our song, având ca temă relația frumoasă de prietenie și cat de strâns trebuie să ținem de ea, altfel se poate pierde. În primăvara anului 2023, se lansează o nouă piesă, mai degrabă o nouă poveste, ce are la bază mai multe capitole, unul din ele numindu-se SiN – o lecție despre greșeli, urmat de SiNNER – vinovăția recunoscută și asumată.

Le puteți asculta pe toate platformele de streaming și fiți pe faza pentru ca nu mă opresc aici, povestea continuă, lucrăm la un nou capitol ce în curând urmeaza a fi cântat.”

1. Andreea Stefan – Sinner

2. Andreea Stefan – Sin

Cu drag, Andreea Ștefan 😉

Booking: aztecii.unlimited@gmail.com | +40 771 455 728

Follow Andreea Stefan:
Spotify: https://sptfy.com/NGnk
Instagram: https://www.instagram.com/andreea__.stefan
Facebook: https://www.facebook.com/andreea.artista

Aztecii Unlimited Online:
Facebook: https://www.facebook.com/aztecii.unlimited
Instagram: https://www.instagram.com/aztecii.unlimited/

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *