Stefan Banica a impartit scena si momente duioase cu copiii lui cei mari. Radu si Violeta au cantat cu tatal lor la Sala Palatului

Stefan Banica a început seria tradiționalelor sale concerte de Crăciun. Artistul a pregătit anul acesta o mulțime de surprize pentru fanii lui fideli, dar cea mai importantă și gustată de public a fost prezența copiilor lui cei mari pe scena Sălii Palatului.

Ana Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Stefan Banica, și-a acompaniat tatăl la pian și a fost, alături de artist, protagonista unui moment duios, în care au arătat cât sunt de apropiați. Adolescenta și-a mângâiat tatăl pe față, în timp ce acesta a privit-o cu mândrie și dragoste.

„Îl iubesc pe tata”, a scris Ana Violeta pe Instagram, în dreptul unor instantanee de pe scenă și din culise.

Ștefan Bănică și fiica lui, Ana Violeta / Foto: Instagram

Acompaniat de fiica sa la pian, Ștefan Bănică a cântat versuri emoționante: „Mi-aș dori să te știu fericită/ Să te simți iubită/ Chiar dacă sună a clișeu/ Te-am iubit în felul meu”.

Și fiul lui, Radu Ștefan, care-i calcă pe urme în ceea ce privește muzica și actoria, a fost invitat special la seria de concerte aniversare care marchează 20 de ani de spectacole de Crăciun la Sala Palatului. Ștefan și Radu au cântat o piesă specială, „Cum am ajuns să te iubesc”, pe care artistul a înregistrat-o, cu ajutorul tehnologiei, în duet cu regretatul său tată. Acum, Radu și Ștefan au cântat piesa, în timp ce pe fundal apăreau imagini cu ei, dar și cu Ștefan Bănică Sr.

Stefan Bănica mai are un băiețel de patru ani, Alexandru, cu actuala lui soție, Lavinia Pîrva.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *