EMILY ISTRATE, TANARA MOLDOVEANCA CE A CUCERIT TOPURILE, LANSEAZA „NICIO ZI FARA TINE”

Emily Istrate, tânăra moldoveancă ce a cucerit topurile radiourilor cu vibeul pozitiv al piesei ,,In mintea mea,, a lansat de curând o nouă piesă ,,Nicio zi fără tine,, cu un alt nou vibe.

Dupa ce singleul ei anterior ,,In Mintea Mea” a cucerit toate topurile radiourilor, a devenit virală și pe Tik Tok, având peste 10 mii de videoclipuri pe platformă și peste 1 milion de vizualizări pe YouTube, Emily Istrate a lansat o nouă bombă, o piesă puternică, cu un sound reactualizat, ce sună super fresh, îmbinând un pop modern cu faimoasele si actualele synthuri 80s.

Fanii au sesizat că aduce a stilul muzical al lui The Weeknd.

Emily susține ca noul ei single „Nicio Zi Fără Tine” este piesa ei preferată de până acum și că are o conexiune aparte cu ea.

Am plans cand am auzit piesa pentru prima dată, m-a străpuns ca un fulger, din cap până-n picioare, eram sigură că e menită să fie a mea” susține Emily.

„Nicio zi fără TINE” este o piesă, ce redă desigur sentimentele și emoțiile dintre cei doi, despre dragostea profundă fără de care nu-și imaginează existența nici măcar o zi.
Piesa a fost scrisa de Ester Peony, iar productia realizată de Alex Bolero. De această dată, în videoclipul piesei apare o nouă Emily, strălucitoare și senzuală, în ținute incendiare, ce pun accent pe silueta interpretei, videoclipul fiind realizat de către regizorul Quba și echipa lui.

,,Nicio zi fara tine,, promite multe”, sustine interpreta.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *