ASCULTA: 3 Piese noi in Playlistul Mega-HiT Romania

Playlistul Radio Mega-HiT Romania, are 3 piese noi! Ești curios să afli cine sunt artiștii pe care îi vei putea asculta de astăzi pe frecvența ta preferată? Hai să vedem!

Echipa Radio Mega-HiT Romania, a pus ochii pe 3 piese care sună atât de bine, încât nu puteau lipsi din playlistul Nostru. E vorba de 3 colaborări inedite, pe care ți le prezentăm aici:

1. J Balvin, USHER, DJ Khaled – „Dientes”

Piesa „Dientes” este un remake al celebrei melodii „Yeah!” semnată de Usher, Lil Jon și Ludacris. Piesa asta se auzea în toate discotecile pe la începutul anilor 2000. Au trecut 20 de ani de atunci, iar J Balvin revine cu propria lui versiune, alături de însuși Usher și de nelipisitul DJ Khaled.

2. Jason Derulo și Meghan Trainor – „Hands on Me”

Melodia semnată de cei doi este un remake al unuia dintre cele mai cunoscute cântece din lume, „Stand By Me” de la Ben E. King. Noua versiune păstrează linia melodică a piesei originale, dar are un sound mai apropiat de zilele noastre.

3. Twocolors x Safri Duo x Chris de Sarandy – „Cynical”

„Cynical” este rezultatul colaborării dintre două proiecte muzicale (twocolors și Safri Duo) și a DJ-ului englez, Chris de Sarandy. Piesa asta are un beat irezistibil, care te face să scoți telefonul și să dai Shazam.

Ascultă cele 3 piese și spune-ne care e preferata ta!

Asculta Radio Mega-HiT Romania – Aici Muzica Face Diferenta! 😉

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *