Cu ce probleme s-a confruntat Adda inainte de a deveni mama: „Medicii mi-au spus ca nu am cum sa raman insarcinata natural”

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Familia lor a devenit completă atunci când a venit pe lume fiul lor, Alexandru, însă artista a dezvăluit în cadrul unui interviu că vestea că vor deveni părinți i-au luat complet prin surprindere.

Adda a mărturisit că s-a confruntat cu multe probleme înainte de a deveni mamă, după ce medicii i-au spus că nu există șanse să rămână însărcinată natural.

Chiar dacă în ultimii ani viața i-a fost pusă la încercare din cauza bolii Lyme, Adda continuă să aibă aceeași energie pozitivă pentru a fi alături de fiul și de soțul ei. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am energie! În ultimii ani m-am luptat cu o oboseală cronică groaznică din cauza sănătății. Mă bucur acum ca un copil de absolut tot. Zici că viața e un tort și vreau să-l mănânc pe tot.”

Cântăreața și Cătălin Rizea și-au dorit încă de când s-au căsătorit să aibă un copil împreună, însă nu a fost simplu. Cei doi au fost luați prin surprindere atunci când Adda a rămas însărcinată.

„Am fost luați prin surprindere, mai ales că mie mi-au spus mulți medici că nu o să am cum să rămân însărcinată natural, din cauza unor probleme la ovare. Dar uite că ne-a binecuvântat Dumnezeu! Eram foarte tineri amândoi, dar am învățat împreună ce înseamnă să fim părinți și învățam și acum, în fiecare zi. Și mă bucur atât de tare că acum Alex e mare și avem o relație de prietenie foarte deschisă. Cred că suntem niște părinți destul de mișto. Suntem o familie unită și ne iubim din toată inima.”, a declarat Adda într-un interviu pentru revista VIVA!.

Cât despre al doilea copil, Adda a dezvăluit că i-ar plăcea să devină mamă pentru a doua oară, însă în acest moment se axează pe starea sa de sănătate. 

„Mi-ar plăcea foarte mult. Toți ne dorim. Dar momentan mă axez pe sănătate. În momentul în care voi fi pregătită fizic să devin mamă din nou, se va întâmpla. Teoretic, orice femeie ar trebui să se testeze înainte să rămână însărcinată. Pentru că anticorpii se transmit la făt. Însă eu, de exemplu, având în vedere că sunt pe tratament, aș putea să rămân însărcinată, că e safe pentru copil. Însă e riscant pentru mine, deoarece corpul meu nu e refăcut complet.”, a mai spus Adda.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *