Ana Baniciu, declaratii dupa s-a intors din Tel Aviv, unde a fost prinsa cand a inceput razboiul: „Nu s-a mentionat la televizor”

Ana Baniciu a trecut prin momente de spaimă la sfârșitul săptămânii trecute, căci se afla în Tel Aviv în momentul în care Israelul a fost atacat dinspre Fâșia Gaza. A revenit în țară, iar acum a făcut noi declarații.

Într-o serie de Insta Stories, ea a vorbit despre cum a reușit să ajungă acasă în siguranță și le-a mulțumit fanilor pentru mesajele de susținere.

”Am ieșit astăzi în oraș, ieri nu am putut să fac asta, pentru că suntem zăpăciți de cap. Vreau să vă mulțumesc celor care ne-ați scris, cred că nu am primit atâtea mesaje niciodată. Mă bucur că românii reacționează bine la astfel de momente dificile, dar mai am ceva de lămurit, căci am primit multe apeluri în legătură cu zborul nostru, ceva ce nu s-a menționat la televizor”, a spus ea.

Ana Baniciu, declarații după ce a fost prinsă în Israel / Credit foto: Captură video Instagram

Totodată, cântăreața a mărturisit că a fost nevoită să plătească niște bani ca să revină acasă în siguranță.

”Zborul nostru, de la Tel Aviv la București, costă. Așadar, s-a menționat la televizor că puteți suna la Ambasadă, la Consultat, fiți atenți și la TAROM, la mesajele pe care le postează pe rețelele sociale, pe site-urile lor. Noi am văzut pe Facebook atunci că TAROM organizează o cursă. Înțeleg că mai este o cursă mâine seară. Înțeleg că sunt mai puține porți pe care cei de la consulat le găsesc, de asta sunt atât de puține zboruri. Dar ce e de precizat este că aceste zboruri costă. Noi am plătit 350 de euro de persoană, în jur de 3500 de lei pentru amândoi. Nu sunt gratis”, a mai spus ea.

Ana Baniciu și Raluka au trecut prin momente de spaimă

Ana Baniciu si proaspatul ei sot, dar și buna ei prietenă, Raluka, sunt și ele în Tel Aviv. Au închiriat un apartament mare și plănuiau să meargă la concertul Bruno Mars din 7 octombrie, care a fost anulat din cauza stării de conflict din țară. Gașca ar fi trebuit să ajungă și în Ierusalim, dar orice ieșire a fost anulată. 

Fetele au reușit să plece din Israel la bordul uneia dintre cele două curse TAROM operate în noaptea de sâmbătă spre duminică. Iată ce povesteau sâmbătă, cât încă erau în Tel Aviv și nu aveau niciun indiciu că ar putea pleca.

„Ne-am trezit cu sirenele peste tot și de trei ore auzim bombe non-stop. Să apreciați că sunteți în liniște. Noi suntem în Tel Aviv. Ne-am trezit dimineață cu o sirenă pe strada noastră, care ne anunța să mergem rapid în buncăre. Nu am apucat să ajungem până când am auzit explozia din zona noastră. Nu știm dacă racheta a explodat în aer sau pe pământ. Este pustiu pe stradă. Am încercat să ieșim să luăm ceva de mâncare, dar a pornit iar sirena. Ne-a deschis cineva de la un bloc și am intrat în buncăr la ei. De acolo auzeam explozii. Nu o să mai ieșim de aici curând. Avem bilet de întoarcere luni, nu știm dacă aeroporturile sunt închise. În seara asta era concert Bruno Mars și eram entuziasmați. Bruno Mars a anunțat că nu mai ține concertul. E chiar război în adevăratul sens al cuvântului. Din păcate nu mai mergem în Ierusalim. Nu contează asta, contează să fim în siguranță”, a povestit Ana Baniciu.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *