ASCULTA: Cele mai noi piese din Playlist-ul Radio Mega-HiT Romania

Trei piese nou-nouțe au intrat în playlist-ul Radio Mega-HiT Romania. De astăzi, te poți bucura de ele pe frecvența ta preferată.

1. Andra – Nemuritori

Este cel mai recent single al Andrei și a strâns aproape 1 milion de vizualizări în 5 zile. 

„Nemuritori” vorbește despre momentele și amintirile care ne definesc, despre iubire, pasiune și trăirile noastre cele mai profunde. Această piesă este dedicată fiecărui suflet care a simțit că viața îi este plină de povești nemuritoare. Ascultați piesa când vă este dor sau când sunteți aproape de cei iubiți, iar dacă nu le puteți spune în față, trimiteți-le această piesă drept declarație. Muzica va vorbi pentru voi a scris Andra pe pagina ei de Facebook.

2. Ray Dalton – Do It Again

Artistul american intră pentru prima oară în playlist-ul Radio Mega-HiT Romania. Piesa „Do It Again” are vibe-ul perfect pentru acest început de toamnă. Uite cum sună câteva dintre versurile melodiei:

I still replay it in my head

You were gold like September

Lost in a thousand silhouettes

Those were the days to remember

3. Yuka x Zodier – La Sacou

Yuka și Zodier sunt două tinere talente care au lansat o melodie de dragoste numai bună de ascultat în zilele reci de toamnă.

Să ai un sacou cu tine mereu. Nu știi niciodată în ce se poate transforma: într-un moment special în care i-l poți dărui cuiva, atunci când îi e frig, într-o nouă relație, într-o nouă viață, de ce nu? Nu-i doar un sacou, e iubire, a scris Yuka pe pagina ei de Facebook. E clar, o piesă menită să îmbrace toate inimile îndrăgostite în această toamnă.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *