Noutatile lunii septembrie pe Netflix

Toamna se numără filmele și serialele bune pe Netflix. Luna septembrie vine cu o mulțime de titluri noi pe platforma de streaming. 

Din categoria „filme”, cele mai așteptate sunt: 

A Day And a Half

Într-o încercare disperată de a se reîntâlni cu fiica sa, un bărbat înarmat aruncă în aer centrul medical unde lucrează soția lui înstrăinată și o răpește.

Overhaul

Roger, un pilot de curse cu camioane, pierde totul, dar primește o ofertă tentantă și periculoasă: să devină șoferul unei bande de hoți. Din 27 septembrie.

Happy Ending

La un an de relația lor fericită, sugestia Lunei de a include o a treia persoană în viața lor sexuală îi dă peste cap legătura cu Mink.

Love At First Sight 

Doi străini se apropie în timpului unui zbor spre Londra, dar soarta îi desparte. O reîntâlnire pare puțin probabilă, dar dragostea are căile ei de a sfida destinul. Din 15 septembrie.


Freestyle

Un rapper cu un trecut de infractor este în ascensiune și are nevoie de bani pentru înregistrări, așa că pune la cale o vânzare de droguri care l-ar putea costa totul. Din 13 septembrie. 

Din categoria „seriale”, cele mai așteptate sunt: 

Disenchantment: Part 5 

Pentru a salva Dreamland de mânia Reginei Dagmar, Prințesa Bean trebuie să-și învingă mama și să depășească o profeție care prevestește că îl va ucide pe cel pe care îl iubește. Din 1 septembrie.

Glow up – sezonul 5 

O nouă serie de make-up artiști aspiranți își trasează calea spre o carieră de succes în acest reality-show creativ și plin de culoare. Din 12 septembrie.

Dear Child – serial nou

Evadarea unei femei misterioase dintr-o captivitate cumplită îi îndrumă pe anchetatori către adevărul din spatele unei dispariții nerezolvate cu ani în urmă. Din 7 septembire.

Sex Education – sezonul 4 

Odată cu încheierea studiilor la liceul Moordale, și Maeve în America, Otis este nevoit să se acomodeze cu un nou mediu cultural la colegiul Cavendish Sixth Form, dar nu este singurul „sex therapist” din campus. Din 21 septembrie.

Love Is Blind – Sezonul 5 (noi episoade)

Un grup de bărbați și femei sunt în căutarea dragostei. Dar lucrurile nu sunt așa de simple, ei au parte de răsturnări de situație și triunghiuri amoroase.

Castelvania Nocturn

Un nou serial de animație în universul Castlevania de la realizatorii Kevin Kolde („Castlevania”) și Clive Bradley („Fantomele fiordului”). În timp ce revoluția se apropie în Franța, Richter Belmont luptă pentru a menține moștenirea familiei sale și pentru a preveni ascensiunea unui conducător vampir nemilos și avid de putere.

A Time Called You – serial nou

O femeie îndurerată călătorește în timp în anul 1998, unde întâlnește un bărbat neobișnuit care seamănă cu fosta ei iubire.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *