Tamiga & 2Bad lanseaza “TROPICAL”.

Cei doi artiști internaționali, Tamiga & 2Bad lansează o noua melodie, “TROPICAL”, o melodie cu accent balcanic avand un sound foarte comercial care te face sa dansezi.
Totul a inceput in vara anului 2018 cand s-a anuntat un nou debut muzical si totodata o colaborare de succes.
Laurentiu de la Body & Soul se reinventează sub numele de 2Bad, care incepea colaborarea cu Tamiga, cei doi au pregătit atunci super-piesa „In Havana” care a depasit 52 mil de vizualizari pe YouTube, piesa are un aer fresh si inca de la primele acorduri ne duce cu gandul la vacanta, iar de atunci cei doi sunt in plina ascensiune.
Acest motiv de bucurie nu se putea serba altfel decât printr-o noua melodie, deci cei 2 interpreți, lansează melodia “TROPICAL”, cu acorduri balcanice mulate perfect pe placul ascultătorilor lor.

“Eu și Tamiga nu credeam că într-un timp așa de scurt puteam să depășim acest prag de 293.000 de abonați și chiar să primim butonul de argint, râvnit de toți cei care au canal de YouTube.
Melodiile formatiei Tamiga & 2Bad au mare trecere in strainatate și sunt difuzate de radiourile din toata lumea ( Give Me Love, atingand locul 23 in tranding in Republica Moldova ), deci suntem mult mai cunoscuti decat in propria tara.” ne-a spus Laurentiu.
”Cât despre melodie știți foarte bine ca ne păstram cumva amprenta personală deși melodia ”Tropical” are un sound balcanic, încercam de fiecare data un sound nou care sa ajunga la inimile tuturor ascultatorilor nostri.” ne-a spus Tamiga.

  • Follow Tamiga & 2Bad:

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *