Ioana Ignat si Marius Moga a Lansat Impreuna prima Piesa – ,, In Capul Meu”

Ioana Ignat și Marius Moga își unesc forțele și pasiunea pentru muzică în prima lor colaborare – „În capul meu”. Această piesă captivantă și emoționantă explorează complexitatea și profunzimea sentimentelor dintr-o relație, aducând în prim-plan gândurile și emoțiile care se perindă în mintea noastră atunci când suntem îndrăgostiți.

„În capul meu” reprezintă rezultatul unei colaborări creative între Ioana Ignat și Marius Moga, doi artiști talentați și apreciați în industria muzicală românească. Piesă îmbină armonios un sound specific celor doi artiști, alături de o temă cunoscută, Breeze – La Plage, oferindu-le ascultătorilor o experiență muzicală captivantă și memorabilă.

Despre această colaborare, Ioana Ignat a declarat: „Sunt foarte încântată de colaborarea cu Marius Moga. Când vine vorba de muzică mă las încrezătoare pe mâinile lui. Piesa “In capul meu” este perfectă pentru gusturile mele, dinamică și plină de viată, iar la mine în casă se ascultă pe repeat. Îmi doresc să vă bine dispună și pe voi în aceeași măsură.

Marius Moga a adăugat: „„Cu Ioana Ignat si Marius Mirica, cu care am co-produs piesa asta, am căutat să aducem împreună cele mai bune elemente ale stilurilor noastre pentru a produce ceva cu adevărat special.”

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *