Andreea Balan, primele imagini cu iubitul ei, mai tanar cu noua ani: „Sunt mai fericita ca niciodata!” Cantareata a implinit 39 de ani

Andreea Bălan a împlinit 39 de ani, iar cu această ocazie a făcut publice fotografii în care apare alături de partenerul ei, tenismenul Victor Cornea.

Chiar dacă este mai mic decât ea cu nouă ani, Andreea și Victor par mai fericiți ca niciodată, iar artista a ales să nu se mai ascundă și a făcut publice imagini în care apare alături de iubitul ei.

Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”, a scris ea în dreptul imaginilor în care apare zâmbitoare alături de partenerul ei.

„Recunoscătoare, dragoste, fericire, pace și magie” sunt cuvintele pe care le-a ales ca taguri, iar comentariile din partea fanilor nu au întârziat să apară.

„La mulți ani fericiți, să-ți fie viața plină de iubire”, i-a transmis Elena Gheorghe, în timp ce o altă prietenă i-a scris: „Meriți din plin tot ce trăiești!”

„La mulți ani fericiți, iubito”, i-a scris și tenismenul Cornea, care i-a și trimis un imens buchet de trandafiri.

Andreea Bălan a primit trandafiri de la iubitul ei. / Foto: Instagram

Cine este Victor Vlad Cornea

Victor Vlad Cornea este un jucător de tenis român, iar cea mai bună poziție în clasamentul ATP la dublu este locul 84 mondial, la 12 iunie 2023, potrivit GSP.

În 2014, Victor Cornea a apărut într-o fotografie pentru care avea să rămână cunoscut peste ani. Alături de Klaus Iohannis, pe terenul de tenis, la scurt timp ce actualul președinte al României câștigase primul său mandat.

„Fotografia a fost făcută a doua zi după alegeri. Am schimbat câteva mingi cu dânsul și o fac atunci când ne intersectăm. Nimic mai mult. Eu sunt prins cu turneele. Toți vor să știe cum lovește mingea, dacă e bun la tenis. Are o dreaptă corectă. Mai multe, ce să zic? Joacă tenis de plăcere. Noi nu jucăm pe puncte, când ne vedem”, spunea Cornea în 2016, într-un interviu pentru Libertatea.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *