Ce se intampla in viata amoroasa a Shakirei dupa ce a fost surprinsa cu Tom Cruise. Dezvaluirile neasteptate facute de un apropiat

Shakira continuă să fie în centrul atenției de când s-a mutat în Miami, Statele Unite ale Americii, iar acum s-au aflat noi detalii despre cântăreața care a stârnit controverse după ce a fost fotografiată cu Tom Cruise.

În vârstă de 46 de ani, Shakira s-a mutat în Miami la începutul lunii aprilie, după ce s-a despărțit de Gerard Pique, care i-a fost infidel.

Chiar dacă a trecut puțin peste o lună de când a ajuns în Miami, ea a cucerit deja inimile americanilor. Aceasta este îndrăgită de toată lumea și se bucură să aibă prieteni din industria muzicală, precum Emilio Estefan, Prince Royce și chiar Manuel Turizo.

Ba mai mult, aceștia au fost surprinși de curând la un concert susținut de Juan Luis Guerra.

Într-un interviu pentru The Post, Estefan, care a scris piesa „Whenever, Wherever” alături de cântăreață a vorbit despre revenirea ei în Miami.

Mutarea în Miami a fost reîntoarcerea la familie”, a spus el, potrivit Page Six

„Când am cunoscut-o, ea nici măcar nu vorbea limba engleză. Nu credeam că ar putea să facă un album. Dar Gloria Estefan a crezut în ea. A învățat-o engleza, a ajutat-o în studio, a susținut-o. Shakira a găsit succesul la Miami și, într-un fel, a crescut aici”, a spus el.

„Miami a fost mereu casa cântăreței, refugiul ei”, a confirmat și Ana Lourdes Martinez.

În ceea ce privește viața sentimentală a cântăreței, lucrurile sunt clare. Nu există nicio șansă ca artista să se implice într-o poveste amoroasă cu Tom Cruise, Hamilton sau cu  altcineva.

„Sunt prieteni, iar atunci când sunt în Miami, ei ies împreună. Presa vrea să creeze povești, dar lucrurile nu stau deloc așa. Se concentrează pe familie”, a mai spus Estefan.

Shakira, mesaje de despărțire pe rețelele sociale, după plecarea din Barcelona

Postarea de rămas bun a Shakirei. / Foto: Instagram

La plecarea din Barcelona, Shakira le-a transmis câteva mesaje admiratorilor și prietenilor ei.

„Lucrurile nu sunt mereu așa cum le-am visat. Uneori, alergăm, dar nu ajungem. Niciodată să nu te îndoiești că voi fi aici”, a scris ea, rapid, pe InstaStory , pentru ca mai apoi să revină cu un mesaj mai lung.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *