Un Roman de 41 de ani, desemnat cel mai bun barman din Spania. I-a pregatit un cocktail si regelui Felipe

Adrian Sehob, un român plecat din țară de mai bine de 20 de ani, a fost desemnat cel mai bun barman din Spania. Originar din Zărnești, bărbatul este director la Salmon Guru, cel mai tare bar gastro-cocktail din Madrid și unul dintre cele mai bune din lume.

Visa să devină mecanic de locomotivă, dar în capitala Spaniei s-a specializat într-un cu totul alt domeniu. Conform ziarulromanesc.ro, care a stat de vorbă cu românul, Adrian Sehob a avut onoare de a-i pregăti un cocktail chiar și regelui Felipe al VI-lea.

„Lumea cocktailului este o lume magică, aduce multă culoare vieții, e o lume în care te distrezi cu măsură. Cocktailul nu este o amestecătură, este făcut cu un criteriu. Lucrăm cu alcoolul și este dăunător în cantități mari, dar alcoolul bine lucrat ne permite să creăm o lume magică. Înainte de a deschide Salmón Gurú am făcut studii, am vorbit cu medici. Am vrut să înțelegem cum să facem să reducem acea stare dăunătoare provocată de consumul de alcool. Am găsit soluția să înșelăm creierul cu cele mai bune arome: fructe citrice și mentă”, a declarat Adrian.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *