Shakira va fi desemnata „Femeia Latina a Anului” in cadrul premiilor Billboard

Evenimentul este la prima ediție și își propune celebrarea femeile din industria muzicii latino care au adus o schimbare pozitivă în domeniu. Billboard o va onora pe Shakira cu titlul de „Femeia Latină a Anului” pe data de 6 mai, în cadrul unui eveniment care va fi prezentat de Ivy Queen și Jacqueline Bracamontes. Ana Gabriel, Emilia, Evaluna, Goyo și Thalia se numără printre artistele de origine latină care vor fi premiate.

Datorită ei, femeile latine din întreaga lume au fost susținute să scrie și să compună o muzică extrem de personală. A creat o adevărată mișcare  prin forțele proprii și continuă să fie extrem de relevantă în domeniu, atât prin grație, cât și printr-un talent fantastic, a declarat directorul de conținut al Latin Billboard, Leila Gobo.

Acest premiu îi este acordat Shakirei după an în care artista a trecut prin încercări grele în viața personală, dar care n-a încetat să se mențină în topurile muzicale și să aibă succes în cariera profesională.
Melodia „Shakira: BZRP Music Sessions #53” a ocupat locul 9 în topul Billboard Hot 100, fiind prima femeie care a intrat în acest top cu o piesă în spaniolă. Totodată, această piesă a fost cea mai ascultată piesă din istoria Spotify în 24 de ore de la lansare.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *