Justin Bieber, devastat de tot ce traieste Hailey: „Isi iubeste sotia mai mult decat orice pe lume”

Justin Bieber este devastat de faptul că soția sa, Hailey, îndură de câteva luni unele dintre cele mai „triste și mai grele momente” din „viața ei de adult”, din cauza dramei fără sfârșit cu Selena Gomez.

De la începutul anului, Hailey este nevoită să facă față „amenințărilor cu moartea” din partea fanilor Selenei, fosta iubită a cântărețului canadian.

Modelul de 26 de ani a devenit ținta unor reacții dure în mediul online, după ce admiratorii lui Gomez au început să o acuze că a „copiat” alegerile de stil ale vedetei din „Only Murders In The Building”, deciziile pe care aceasta le-a luat în carieră și chiar gusturile ei în materie de bărbați.

Săptămâna trecută, Hailey a mărturisit într-o postare pe Instagram: „Îmi place să fac glume despre cum mă simt, pentru că uneori mi-e mai ușor așa decât să recunosc că îmi este greu. Dar sincer, de când a început 2023, am experimentat unele dintre cele mai triste și grele momente pe care le-am trăit vreodată în viața mea de adult, iar mintea și emoțiile mele au fost cel puțin fragile”. 
„Conștientizez că sunt atâția oameni care simt la fel, așa că tot ce vreau să știți este că nu sunteți singuri. Acestea fiind spuse, să continuăm să fim acolo unul pentru altul. Să fim acolo pentru cei dragi, pentru prieteni și familie, pentru străini. Să fim acolo pentru oameni… haideți să continuăm să fim acolo unul pentru celălalt, chiar și atunci când ne este greu. Ne e mai bine împreună”, a conchis ea
O sursă a declarat acum pentru Us Weekly că „lui Justin i se frânge inima să o vadă pe Hailey luptându-se emoțional așa cum a făcut-o în ultimele luni”. „El își iubește soția mai mult decât orice și știe că are o inimă de aur”. După ce amenințările la adresa lui Hailey Bieber au luat amploare, Selena și-a îndemnat fanii să înceteze să o mai agreseze pe aceasta.
„Hailey Bieber m-a contactat și mi-a spus că a primit amenințări cu moartea și că se confruntă cu atâta negativitate și ură”, a scris Gomez pe Instagram Story. „Eu nu reprezint toate acestea, nu sunt de acord cu astfel de reacții.
Nimeni nu ar trebui să se confrunte cu ură sau agresiune. Întotdeauna am pledat pentru bunătate și vreau cu adevărat să înceteze această situație”. La scurt timp de la postarea Selenei, Hailey i-a mulțumit public acesteia pentru că „a vorbit”, împărtășind că amândouă au discutat despre cum să „trecem dincolo de această narațiune dintre noi două odată pentru totdeauna.”

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *