Biletele pentru marea finala a concursului Eurovision 2023 s-au vandut in aproximativ o ora

Ultimele bilete puse în vânzare pentru marea finala a concursului Eurovision 2023, care va avea loc în oraşul englez Liverpool, s-au vandut luni în aproximativ o ora, informeaza DPA.
Mii de persoane au aşteptat pe internet pentru a avea şansa de a cumpăra un bilet prin Ticketmaster, iar majoritatea celor puse în vânzare au fost epuizate, potrivit Agerpres
Biletele pentru locurile în picioare la marea finală a concursului au costat până la 380 de lire sterline, în timp ce locurile pe scaune au fost scoase la vânzare cu preţuri cuprinse între 160 şi 380 de lire sterline.Biletele pentru separeuri cu 12 locuri au fost puse în vânzare pentru 45.000 de lire sterline.

Anunţând că cele mai multe bilete au fost epuizate, contul oficial creat de BBC pe Twitter pentru concursul Eurovision a publicat următorul mesaj: „Majoritatea biletelor pentru Eurovision 2023 care au fost scoase la vânzare astăzi sunt de acum epuizate. Un număr mic de bilete sunt în continuare disponibile pentru anumite spectacole. Pentru cei care aţi cumpărat bilete, vă spunem: ‘Ne vedem la Liverpool’. Iar pentru toţi ceilalţi: ‘Ne vedem pe BBC One!”.

Săptămâna trecută, organizatorii Eurovision au anunţat punerea în vânzare a unui al doilea set de bilete pentru fiecare dintre cele nouă spectacole ce vor fi organizate în cadrul şi în marja acestui concurs la ACC Liverpool Arena.

Atunci când primele biletele pentru Eurovision au fost lansate în martie, cele pentru marea finală s-au vândut în puţin mai mult de o jumătate de oră.

Biletele pentru celelalte spectacole au fost epuizate până la ora locală 13:31, după ce fuseseră puse în vânzare la ora locală 12:00.

Concursul Eurovision va fi organizat anul acesta la Liverpool după ce Regatul Unit a fost ales să găzduiască evenimentul în numele Ucrainei, ţara care a câştigat ediţia din 2022, dar este devastată în prezent de războiul declanşat de Rusia.

Refugiaţii ucraineni care trăiesc în Regatul Unit au putut să se înscrie pentru a cumpăra bilete cu preţuri reduse.

Pe lângă show-urile live, o serie de evenimente vor fi organizate timp de două săptămâni şi majoritar în regim de gratuitate în marja concursului muzical din Liverpool.

Cele două semifinale vor fi transmise de BBC pe 9 mai şi pe 11 mai, iar marea finală, care va avea loc pe 13 mai, va fi difuzată şi în cinematografe simultan cu transmisiunea în direct.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *