Ce spune Antonia despre nunta cu Alex Velea si botezul copiilor: „Vom face acest lucru când vom simti”

Antonia este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Artista are o carieră de invidiat, colaborând de-a lungul timpului și cu artiști internaționali, însă nici pe plan personal aceasta nu e mai prejos, căci are o familie frumoasă și fericită, cu trei copii superbi.

Artista în vârstă de 33 de ani este logodită cu Alex Velea, alături de care are doi băieți. Aceasta nu a ajuns încă în fața altarului împreună cu artistul de 38 de ani și nici pe copii nu i-a botezat, lucru care a stârnit controverse din partea fanilor religioși. Recent, aceasta a vorbit despre căsătorie și botez într-un interviu pentru revista VIVA!

Dacă până acum au dat vina pe pandemie pentru faptul că nu aur organizat nunta, acum că lucrurile s-au mai relaxat, Antonia a povestit: „Nu am început încă pregătirile, am fost destul de ocupați amândoi cu diverse proiecte și nu ne-am concentrat pe nuntă. Deocamdată. M-am gândit în mare la aspecte legate de nuntă, dar le țin pentru mine deocamdată. Le veți afla la momentul potrivit!”.

Cât despre botezul copiilor ei și ai lui Alex Velea, cântăreața a declarat: „Școala e prioritară pentru toți trei, bineînțeles, dar vrem să se și bucure de copilărie, de vacanțe frumoase, memorabile, de experiențe diverse. Sunt provocări specifice vârstei fiecăruia pe care le gestionăm cu răbdare, cu atenție, astfel încât să simtă sprijinul nostru. Divorțul e încheiat deja de ceva timp, la fel și paternitatea, demonstrată de mult. Vom face acest lucru când vom simți”.

De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții nici până acum

După ce solista a reușit să termine toate procedurile cu divorțul de fostul soț, lucrurile par a se așeza pe un făgaș normal și pentru Antonia și Alex Velea. Artistul a cerut-o deja de soție pe frumoasa vedetă, așa că se pregătesc să devină o familie și în acte. De asemenea, cei doi băieți ai lor vor fi botezați, căci deși au șase și patru ani, Dominic și Achim nu au putut primi până acum Taina Botezului numele de familie al tatălui lor.

Complicata procedură de divorț prin care a trecut Antonia, care a durat ani întregi, a fost o piatră de moară greu de dus de cântăreață. Din cauză că legile italiene nu i-au permis o despărțire legală ușoară, chiar dacă separarea se produsese de multă vreme, aceasta nu s-a putut căsători și nici nu și-a putut trece fiii pe numele lui Alex Velea. „A fost groaznic când copiii nu purtau numele lui Alex. Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat, că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la zero cu nunta cu Alex. Să iau numele lui și copiii la fel. E fix treaba mea ce fac. Pot să o fac în privat. Sunt niște lucruri care țin de viața mea personală. M-am săturat să dau explicații. E presiune mare. Sunt momente când nu mai pot”, a declarat Antonia plângând.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *