Iubitul lui Theo Rose de abia asteapta sa-si tina baietelul in brate. Anghel Damian: „E ceva ce imi doream in adancul sufletului”

Se iubesc din vara anului trecut, iar în câteva luni, tot vara, vor deveni părinți. Este vorba despre simpatica Theo Rose și iubitul ei, regizorul Anghel Damian. Cei doi vor avea un băiețel, căruia i-au și ales numele. Discret când vine vorba despre viața personală, Anghel a acceptat să dea câteva detalii despre sentimentele care l-au cuprins când a aflat că va fi tătic.

„Cea mai plăcută surpriză a fost, bineînțeles, vestea că voi fi tată. E o veste care îți schimbă viața, nu ai cum să înțelegi pe deplin ce se va întâmpla, dar e un „prea mult” de stări și de emoții. Pe mine aproape că m-a paralizat așa, un zâmbet tâmp și o reacție foarte puternică în mine, dar pe exterior eram abulic, nu prea știi cum să te exprimi, când primești o astfel de veste. Sunt extrem de fericit, e ceva ce îmi doream în adâncul sufletului meu să se întâmple. A venit într-un moment extrem de potrivit, în care sunt perfect așezat în mine pentru treaba asta și acum aștept să primesc această necunoscută, pentru că oricât ai încerca să te informezi sau să te pregătești, până nu-ți vezi pentru prima dată copilul și nu ești acolo zi de zi cu el, nu ai cum să știi. Vreau să-l învăț să caute fericirea”, a declarat tânărul regizor, potrivit Wowbiz.

Theo Rose și Anghel Damian/ Foto: Instagram

La rândul ei, Theo Rose s-a emoționat foarte tare când a văzut cum tatăl copilului pe care-l poartă în burtică a vorbit despre acest mare pas din viața lor. Cântăreața în vârstă de 25 de ani și-a lăudat partenerul cu care este foarte posibil să ajungă la Starea Civilă înainte de nașterea fiului lor.

„Anghel e la fel de speriat, pentru că bărbatul nu poate deține controlul, el nu simte cum se desfășoară toată chestia asta, totul se întâmplă înăuntrul femeii, ea deține controlul absolut, ea știe când ceva nu e în regulă, e foarte ușor să-ți dai seama (…) Suntem foarte emoționați de când am aflat că se va întâmpla asta. E un om care știe foarte bine să lucreze cu oamenii și să le ceară frumos tot ce are nevoie din partea lor, iar pentru asta îl admir foarte tare. Asta se întâmplă și pe platourile de filmare, de asta l-am admirat de la casting, mi se părea că e cineva care știe ce să ceară de la mine fără să mă facă să mă simt jenată pentru asta, îmi dădea curaj să încerc mai mult. Cred că ăsta e un dar extraordinar pentru un copil, să aibă un părinte care să știe cum să pună problema frumos cu el. Cred că sunt norocoasă și cred că i-am dat o provocare foarte mare copilului să urmeze modelul tatălui. I-am ales un tată cam puternic”, a spus Theo într-o emisiune.

Theo Rose și Anghel Damian au ales numele băiețelului lor

„Mai am patru luni, am trecut de jumătate, sunt ok. Nu am făcut nimic până în momentul ăsta, ne apucăm peste vreo lună (de camera copilului -n.r.). Vă zic numele, n-am secrete din astea. Sasha Ioan o să-l cheme”, a dezvăluit Theo, în exclusivitate la PROFM, numele micuțului pe care-l va naște în prima lună de vară. Înainte de a fi însărcinată, șatena spunea că, dacă va avea vreodată un băiat, i-ar plăcea să-l cheme Mario. Iată că atunci când a fost pusă în fața faptului împlinit, s-a gândit la o variantă mai potrivită pentru fiul ei.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *