Cum va fi vremea in weekend. Temperaturile se vor schimba incepand cu ziua de duminica

Weekendul acesta temperaturi vor ajunge până la -20 de grade pe timpul nopții. Gerul va persista în cea mai mare parte a țării.

Meteorologii anunță însă că, începând de duminică, se va mai încălzi. În cea mai mare parte a Transilvaniei, Maramureșului și Moldovei, vremea va fi deosebit de rece vineri și sâmbătă. Mai ales noaptea și dimineața va fi ger, iar temperaturile minime se vor situa în general între -25 și -18 grade.

Nopțile și diminețile vor fi local geroase și în restul țării, astfel că temperaturile minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -18 și -8 grade.

Cea mai geroasă noapte din acest an a fost raportată în data de 8 spre 9 ianuarie 2023 la stația meteo din Întorsura Buzăului unde au fost înregistrate -31 de grade Celsius. Și noaptea trecută au fost înregistrate temperaturi extreme de scăzute în această regiune a țării, -28 de grade Celsius, fiind a doua cea mai geroasă zi a anului în curs.

Potrivit meteorologului de serviciu minima a fost înregistrată între orele 6,30-7 dimineaţa, iar ulterior temperatura a crescut uşor.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *