Concurenta care l-a cucerit pe Smiley a Lansat o Super Piesa

O mai știți pe Naomi Prie de la SuperStar România?

În juriu, după cum bine vă aduceți aminte, au fost Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, iar una dintre concurentele care au impresionat românii a fost și Naomi Prie care acum are 24 de ani și este mai încrezătoare ca oricând în forțele proprii.

Povestește-ne despre noua melodie, „Phoenix”, ce te-a inspirat să o compui?

Am scris Phoenix anul trecut, în studio. Nu aveam o zi foarte bună, mă simțeam debusolată și cred că nu mâncasem, sinceră să fiu, așa că mi-am canalizat toate insuficiențele în ceva ce mi-am imaginat a fi un sunet care te „zgârie” la locul potrivit. Versurile au venit imediat, mereu vin. Sunt la bază, poetă și scriu versuri aproape în orice context, în mașină, în tren, în restaurant, în pădure, în pat, ele pur și simplu vin și nu întotdeauna de la mine. Simt când este ceva venit de sus, simt că nu este al meu, eu doar îl transmit mai departe. Nu neapărat piesa Phoenix, ea este a mea, din experiențele și gândurile mele.

Ai avut o perioadă în care nu prea ai mai scos piese, ce surprize ne pregătești acum?

E greu să îți găsești locul. Mai greu de atât este să găsești oportunitatea de a îți pune în aplicare toate ideile ca ele să se poată concretiza în proiecte. De aceea, îmi este foarte greu să răspund la asta. Surprize vor continua să apară, însă singurul lucru pe care îl pot promite este că voi munci în continuare cel puțin la fel de mult. Oamenii nu au de unde să știe câtă muncă este în spatele unei simple piese lansate, nu știu că poate este aleasă pentru lansare din alte 100 și că nu tot ce ne dorim se întâmplă. De aceea, nu pot să ofer un răspuns concret.

Reușești să împarți viața personală cu cariera? Ce anume te ajută să faci asta? Tu ai terminat și Psihologia.

Pe lângă muzică, mă ocup cu psihoterapia integrativă. Sunt cursant ARPI (Asociația Română de Psihoterapie Integrativă), practic ultimul pas înainte de deschiderea unui cabinet cu toate demersurile legale. Iubesc psihologia aproape la fel de mult ca muzica, deci nu e un stres. Iar muzica este menirea mea, deci cu cât mai multă activitatea, cu atât mai bine.

Când ai participat la SuperStar toți ți-au remarcat sensibilitatea și timiditatea. Cum a evoluat Naomi de atunci, e mai încrezătoare?

Desigur că am mai multă încredere în mine, altfel aș fi într-un continuu burnout. Mai sunt zile în care mă trezesc într-o completă melancolie, dar ajută la procesul de creație. Iar dacă îmi scade încrederea în mine atât de mult încât să îmi afecteze funcționalitatea, fac ceva pentru asta, pentru mine în mod special. Ori mă machiez frumos, ori îmi cumpăr ceva de îmbrăcat, sună clișeic, dar am învățat de la terapeuți foarte smart că e indicat să ne sărbătorim reușitele, oricât de mici ar fi.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *