Premiera! Asculta Noul Single Alexia x David Stefan – Shot Cu Amintiri

În peisajul muzical contemporan, plin de voci care strigă să fie auzite, Alexia și David Ștefan reușesc să se distingă printr-o colaborare interesantă și plină de emoție.

Originari din Râmnicu Vâlcea, cei doi tineri artiști fac un pas îndrăzneț și își lansează primul single, “Shot cu amintiri”, alături de Aztecii Unlimited, o casă de producție recunoscută pentru promovarea talentelor autentice. Inspirația lor de a colabora nu pare să fi fost o întâmplare, deoarece povestea lor este bazată pe trăiri și povești similare.

Prin muzica lor, nu doar că își exprimă propriile sentimente, ci și îi ajută pe alții să se regăsească și să se simtă înțeleși. Într-un moment în care autenticitatea pare să fie un element important în industrie, această colaborare promite să aducă pe scena muzicală o perspectivă, fresh și o interpretare autentică, gata să își lase amprenta în inimile ascultătorilor.” „Shot cu amintiri” nu este doar un debut muzical; este începutul unei călătorii palpitante pentru Alexia și David Ștefan, o călătorie pe care doresc să o împărtășească cu ascultătorii din întreaga lume. Abordarea lor de a se lansa în industria muzicală, alături de Aztecii Unlimited, nu le oferă doar suportul necesar din punct de vedere al producției, ci și o platformă prin care să își transmită mesajul lor muzical

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *