NEW ENTRY | 4 piese noi in Playlistul Radio Mega-HiT Romania

Avem 4 Hituri Noi în playlistul Radio Mega-HiT Romanaia. De astăzi, vei putea asculta pe frecvența ta preferată avem 4 Hituri noi semnate de artiști români, dar și de artiști străini. 

1. Calum Scott – At Your Worst

„At Your Worst” este o piesă sensibilă, care încurajează ascultătorii să-și îmbrățișeze imperfecțiunile. „At Your Worst” s-a născut din sentimentul că uneori e greu pentru cineva să mă iubească din cauza anxietăților mele, a lipsei mele, a faptului că mă îndoiesc de mine, dar și din conștientizarea să suntem cu toții demni de a fi iubiți, în ciuda defectelor și nesiguranței noastre, a declarat Calum Scott.

2. Jason Derulo & Michael Bublé – Spicy Margarita

Jason Derulo și Michael Bublé. Wow! O colaborare care ne-a luat prin surprindere! „Spicy Margarita” este un cover după celebra melodia „Sway” a lui Dean Martin, o piesă pe care Michael Buble o interpretează deseori.

3. Jo – Tot la tine mă întorc

O piesă sensibilă lansată de JO în toamna anului 2023. Uite ce spune artista despre această melodie:

„«Tot la tine mă întorc» reprezintă cea mai reală, sinceră și din suflet piesă pe care am avut ocazia să o scriu și să o interpretez. Este o poveste cu care mulți oameni se pot identifica, explorând complexitatea relațiilor și a dependenței emoționale. Piesa ne aduce în fața unei relații toxice, care ne ține prizonieri, indiferent de cât de dureroasă sau dificilă poate fi. Indiferent de câte lupte trebuie să ducem sau de câtă suferință trebuie să suportăm, ne întoarcem mereu la acea relație sau experiență care ne provoacă acele emoții puternice. Versurile acestei melodii exprimă în mod vivid sentimentele intense de durere și dependență față de cineva, subliniind senzația copleșitoare de singurătate și disperare, în care viața noastră pare goală și lipsită de sens fără acea persoană specială. Este vorba despre momentul în care o astfel de relație se încheie, iar tu ai vrea să aduci înapoi tot răul doar pentru a simți din nou binele.

4. Kenya Grace – Strangers

„Strangers” este o melodie specială în sensul în care a fost compusă, produsă și interpretată de artista pop-dance, Kenya Grace. Este a doua artistă din Marea Britanie care a reușit această performanță după Kate Bush cu celebra piesă „Withering Heights”. „Strangers” este single-ul de debut al Kenyey și are 48 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Care e preferata ta?

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *