Theo Rose, dezvaluiri fara precedent de la Penitenciarul Rahova, unde a filmat pentru serial: „Erau locuri de unde se auzeau blesteme”

Theo Rose este o artistă demnă de admirația oamenilor. După ce și-a făcut un nume sonor în industria muzicală din România, proaspăta mămică a cochetat și cu actoria în serialul „Clanul”. Chiar dacă a avut o pauză de câteva luni după ce l-a născut pe Sasha, băiatul ei și al lui Anghel Damian, cântăreața s-a întors pe platourile de filmare și a povestit momentele terifiante pe care le-a trăit în timpul filmărilor la Penitenciarul Rahova.

Theo Rose a revenit pe platourile de filmare la nici două luni de când a adus pe lume primul ei copil. Artista a împărtășit experiența pe care a trăit-o la filmări, care s-au desfășurat într-un cadru inedit, la Penitenciarul Rahova. Partenera lui Anghel Damian a avut de-a face cu mediul unei închisori reale și chiar a interacționat cu deținuții, care, spre surprinderea ei, au felicitat-o că a devenit mamă.

„O să râdeți, dar am avut surpriza ca la penitenciar la Rahova să fiu foarte frumos primită. Strigau băieții, deținuții, de la geamuri, „The Rose, te iubim! Să-ți trăiască băiețelul! Salută-l pe Anghel acasă. Ce mai faci? Ești cea mai tare!”. Și am stat cu ei de vorbă pe la geamuri. Nici nu vedeam de unde vorbesc că au gratiile alea. Dar băieții cu care am vorbit eu, foarte cu bun simț. Toți suntem speriați de penitenciar. Avem impresia când ajungem acolo, că ajungem într-o junglă. Într-adevăr, erau aripi de unde se auzeau chestii ciudate și înjurături și blesteme și toate cele. Dar locul unde am filmat noi a fost super ok și chiar m-am distrat cu băieții”, a spus cântăreața pe Instagram.

Câte kilograme a acumulat Theo Rose în sarcină

Theo Rose a vorbit deseori despre silueta sa și înainte să rămână însărcinată. Artista a moștenit genele tatălui său, fiind foarte slabă indiferent de cât sau ce mânca. În timpul sarcinii, cântăreața a ajuns să cântărească 63 de kilograme.

„Cred că la operația de cezariană am scăpat instant de 10 kilograme pe masa de operație. Adică de unde rugăciunile mele să rămân cu 55 de la 62-63, s-au dus că am rămas cu 50 în cap. Nu am avut vergeturi pe perioada sarcinii, doar că după operație, a doua zi, am simțit așa niște mâncărimi puternice și am așa o pată de vergeturi pe un picior. Nu am o problemă cu ele, nu mă deranjează, dar de celulită vreau să scap. Asta e pata mea de vergeturi, n-am ce să le fac, dar pentru celulită sunt dispusă să fac câteva chestii ca să scap de ea, că nu se cade la o fată slabă să umble cu celulita pe ea”, a povestit Theo Rose pe Instagram.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *