Puya, reactie dupa ce fanii au aruncat cu tricouri si pantofi pe scena, la un concert: „Fanii sunt pe primul loc!”

Puya, pe numele lui real Dragoș Gărdescu, a rupt tăcerea despre situația controversată de la Bârlad, unde a susținut un concert de curând, iar fanii au aruncat cu pantofii pe scenă.

În imaginile ajunse pe rețelele sociale se poate vedea cum unii dintre fani aruncă cu tricouri și pantofi pe scenă, însă artistul nu a fost deloc deranjat. Fără să stea pe gânduri, el le-a luat pe toate la rând și le-a semnat.

„Fanii sunt pe primul loc, lor le datorez totul și merită să mă mai opresc din ce fac pentru o semnătura, două”, a scris rapperul în dreptul imaginilor făcute publice pe rețelele sociale.

De asemenea, într-un interviu pentru Click!, acesta a subliniat că aprecierea fanilor este foarte importantă pentru el.

„Nu mă stresează pozele și autografele…În ziua când n-o să vrea nici dracu o poză sau un autograf de la mine, abia atunci o să încep să fiu stresat. Chiar dacă nu am timp să semnez toate hârtiile și să fac toate pozele, faptul că oamenii mă susțin, se gândesc la mine și mă apreciază și după 25 de ani de cântat, fie că au 15, fie 25 sau chiar 40+ e o binecuvântare pe care o simt în suflet și e dincolo de beneficiile materiale.

Nu puține au fost dățile când în cele mai negre zile ale mele am fost oprit pe stradă și încurajat de acești «necunoscuți» care te cunosc câteodată mai bine decât tine. La sfârșitul zilei, ei sunt familia mea extinsă și sper din tot sufletul să nu îi dezamăgesc, deși oamenii sunt tot oameni, să nu uităm! Chiar dacă apar pe scenă și cântă… muzica unește oameni, nu e totul despre view-uri, topuri, statistici si followeri”, a spus Puya.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *