Fiica Andreei Banica, frumoasa ca o papusa la banchetul clasei a VIII-a. În roz din cap pana-n picioare, Sofia a fost ca o Barbie

Andreea Bănică are multe motive de mândrie, dar cel mai tare o bucură și o animă toate evenimentele din viața copiilor ei. Sofia, fiica artistei, a avut banchetul de sfârșit de gimnaziu, o etapă pentru care orice adolescentă se pregătește cu plăcere și încântare.

Îmbrăcată în roz din cap până-n picioare, puștoaica de 14 ani a arătat ca o păpușă Barbie. „Emoții, bucurie, lacrimi și o distracție pe cinste. Prin asta a trecut Sofi ieri. Nu am avut timp să postez din cauza timpului scurt care m-a presat, pentru că a trebuit să mă împart în multe locuri, însă am reușit să-i fac câteva poze înainte să plecăm spre distracție”, a scris Andreea Bănică în dreptul imaginilor cu fiica sa.

Fiica Andreei Bănică a fost comparată cu Thalia

Sofia a purtat o rochie scurtă, roz bombon, de la un brand românesc, și o poșetă scumpă, de la o firmă foarte în vogă, împrumutată probabil din colecția mamei ei. Machiată și coafată, cu pantofi cu tocuri foarte înalte în picioare, adolescenta a fost, cu siguranță, o apariție. Nici fanii mamei sale nu au rămas fără reacție, căci Sofia a adunat peste 10.000 de like-uri la pozele făcute înainte să meargă la localul în care s-a ținut banchetul. Comentariile au curs și ele, iar fanii mamei ei au comparat-o cu celebra Thalia: „Sofia e divină”; „Seamănă cu Thalia. E foarte frumoasă”; „Wow, ce seamănă cu Thalia în pozele acestea”; „Superbă domnișoară”; „Seamănă leit cu superba Thalia”.

Fanii Andreei Bănică au comparat-o pe fiica acesteia cu Thalia. / Foto: Profimedia-Facebook

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *