NEW MUSIC | 3 Piese noi in Playlist-ul Mega-HiT Romania

HiT cu HiT aducem vara mai rapid. Ascultă aici cele mai noi hituri din playlist-ul Radio Mega-HiT Romania! din playlist-ul Radio Mega-HiT Romania! Care e preferatul tău?

Andra și Andrei Bănuță ocupă un loc în playlist-ul Radio Mega-HiT Romania, dar și primul loc în YouTube Trending, cu remake-ul după celebra melodie a lui Dan Spătaru, Nu M-am Gândit la Despărțire.

Delia are și ea un LoLoLoc în playlist. Melodia a fost cântată inițial la începutul anilor ʼ90 de Nelu Vlad și Azur, o trupă foarte în vogă în acea perioadă. Nelu Vlad i-a cedat Deliei drepturile pentru această melodie. Videoclipul Deliei este unul vesel, plin de culoare și energie, cu personaje atipice, printre care și un invitat special – Emil Rengle (coregraf și creator de conținut). Artista și-a anunțat fanii pe social media că lucrează la un album pe care va fi inclus noul single „Lololo“, dar și single-ul anterior „OTZL GLTZ“.

Majoritatea fanilor Deliei au fost încântați de noul clip, care are deja zeci de mii de aprecieri. „Cea mai tare piesă! Hitul verii“, „Delia a luat un subgen de manea și a făcut hit. Așa ceva… e zeița muzicii românești“, „Ador vibe-ul, „Arată genial“, „Lo lo lo, ești top Delio!“, „Delia ești superbă. Mereu vii cu ceva nou și prinde. Să fii mereu plină de energie și umor. Ești cea mai tare din România“, au comentat fanii

Holy Molly spune să Facem Cum Vrei Tu, în noua ei piesă. Vrei să asculți cele mai noi hituri de la Mega-HiT Romania, aici? Așa facem!

Andra x Andrei Bănuță – Nu M-am Gândit La Despărțire

Delia – Lololo

Holy Molly – Facem Cum Vrei Tu

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *