„Animal X s-ar putea reuni” – Serban Copot la podcastul Aproximativ Discutii

Şerban Copoţ a fost invitatul celui mai nou episod al podcastului „Aproximativ Discuţii” de la Happy Fish cu DJ Gojira ca gazdă. Fostul solist Animal X, cunoscut ca „Hienă” s-a metamorfozat într-un om de televiziune de succes.

Breaking news-ul acestui podcast de aproape 3 ore e faptul că Şerban Copoț nu ar spune „nu” unei reuniuni Animal X. Artistul a vorbit la podcastul lui DJ Gojira de la Happy Fish despre inspiraţia pentru Animal X, citând nume precum Prodigy ca definitorii pentru începuturile sale. Am aflat că Animal X a fost iniţial trupă de breakdance, ridiculizată de trupele hip-hop, pentru ca apoi să explodeze în popularitate şi să strângă peste 100.000 de fani la un concert.

  S-a discutat deschis şi despre campania „Spune NU la droguri” şi Gojira alături de Şerban Copoţ s-au gândit cum ar arăta o masă rotundă cu trapperii momentului pe această temă. Inevitabil discuţia a alunecat spre răspunderea artistului faţă de fani, conştientizată cel mai aprig de invitat când şi-a văzut numele trupei tatuat pe trupul fanilor. Sau teama din ochii părinţilor care îşi aducea odraslele la concert.

  A fost şi o bucată serioasă de podcast în care s-a vorbit despre politică, cancel culture şi valorile pe care Şerban Copoț vrea să le insufle copiilor săi. Rammstein a primit cele mai multe complimente de la gazdă şi invitat, în vreme ce Balenciaga a fost criticată pentru ciudată campanie pe care a conceput-o recent, care pare să frizeze abuzul de copii, conceptual cel puţin.

  Am văzut şi un moment inedit, când s-a încins discuţia despra rasism şi etimologia cuvântului „sclav” şi s-au ars simultan becurile care îi iluminau pe cei doi protagonişti. Copoţ a abordat şi experimentul DNB, ce a inspirat clipul cu Pacha Man şi ce era cu tenisul de masă şi derbedeii. Am aflat şi că invitatul a făcut şcoala militară, la marină şi că este mulţi premiat în cursele de ambarcaţiuni.

  Păcat că Şerban nu ne-a spus mai multe despre taberele de cercetaşi pe care le organizează, detaliate la ultimul podcast al său Happy Fish.

  Author: Radio Mega-HiT Romania

  Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *