Dorian Popa, interventie estetica in primele zile ale noului an: „Nu a fost deloc dureroasa”. Ce il nemultumea la aspectul lui

Abia aștepta Dorian Popa să intre în noul an pentru a trece pragul medicului estetician. Zis și făcut, așa că, încrezător, acesta a mers să-și facă un nou implant de păr.

Nu este la prima astfel de intervenție, dar îl nemulțumea faptul că rămăsese cu câteva goluri în păr. Pentru o podoabă capilară mai deasă, Dorian s-a lăsat pe mâna specialistului cu care a mai colaborat în trecut.

În 2016 și 2020, Dorian Popa și-a făcut implant de păr și de barbă. „După barbă, pentru că am prins gustul implantului de păr, acum vreo doi ani m-am reîntors la domnul doctor pentru o completare la tâmple și o îndreptare a bretonului, pentru că îmi place foarte mult să mă tund scurt și, atunci când te tunzi scurt, este foarte important ca linia bretonului să fie dreaptă ca să se vadă freza corect. Iar acum, a treia oară, m-am dus la o așa-numită îndesire. Ce înseamnă asta? Înseamnă că în zonele în care eu nu-mi implantasem, normal că părul a început să se mai rărească sau să se mai slăbească și în lumină, atunci când eram tuns scurt, se vedea pielea capului mai pregnantă decât unde era părul mai des, motiv pentru care  am apelat la această metodă numită îndesire. Înainte de Lamborghini, m-am făcut pletos”, a declarat cunoscutul cântăreț și vlogger, potrivit click.ro.

Dorian Popa și-a făcut din nou implant de păr./ Foto: Instagram

După ce a trecut de intervenție, Dorian a spus că nu a simțit niciun fel de durere: „Nu a fost deloc dureros. Singurele momente în care simți ceva sunt acelea în care, evident, ești înțepat cu acul de anestezie, pentru că nu este nimic în piele și atunci simți cum intră acușorul, dar acușorul este de grosimea unui fir de păr și în câteva secunde anestezia își face efectul și nu mai simți următoarele înțepături, tot de anestezie. După care, îmi place mie să spun: Ești  lemn, efectiv!,  cât ți se extrage și cât ți se implantează, după ce ești anesteziat ești lemn. Nu simți absolut nimic, urmând ca a doua zi să te trezești relaxat, nu am capul umflat, nu am nicio problemă, mă stropesc încontinuu cu serul special primit de la domnul doctor într-un pistonaș special,  pentru că e important ca zona să fie în permanență hidratată”.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *