Asculta noul single Jon Brian feat. Jessica D – Punta Cana

Jon Brian lanseaza “Punta Cana” alaturi de Jessica D

Jon Brian, artistul cunoscut pentru piesele, “Asta-i dragostea”, “Trandafiri” sau “Ramas bun”, dar si pentru piesa “Somebody to love” lanseaza videoclipul piesei “Punta Cana”. Single-ul este o colaborare cu Jessica D, cei doi msi lucrand si la piesa “Puterea dragostei”.

Totodata Jessica D este vocea super hitului “Esse Amor” si premianta a NRJ Music Tour Liban cu piesa “Get down”.

“Punta Cana” este o piesa latino pop compusa de Jon Brian, impreuna cu UnderVibe, iar videoclipul este regizat de UnderVibe.

Jon Brian este un artist nascut in Bucuresti. Jon si-a început demersul muzical la vârsta de sapte ani, când a primit un cadou de ziua de nastere, un pian de concert. În urmatorii cinci ani, Ionut a studiat pianul cu mai multi profesori. În perioada liceului si-a înfiintat propria trupa de muzica împreuna cu doi prieteni, trupa care a avut câteva aparitii TV si multe emisiuni la petrecerile liceului.
În perioada în care Jon absolva Academia de Studii Economice din Bucuretti, ia lectii de canto cu profesori de muzica celebri din România. De asemenea, decide sa-si construiasca propriul studio de muzica profesionala si începe sa scrie piese pentru ai lui dar si pentru alti artisti români.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *