Eminem a dezvaluit care este piesa lui preferata dintre numeroasele cantece pe care le-a lansat. Alegerea i-a surprins pe fani

Eminem a dezvăluit care este cântecul său preferat dintre numeroasele hituri pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale.  Mulți fani au fost însă surprinși de alegerea sa. Rapperul în vârstă de 50 de ani este considerat unul dintre cei mai mari artiști din toate timpurile, cu peste 220 de milioane de discuri vândute în întreaga lume.

A lansat 11 albume de studio și a câștigat de 15 ori premiul Grammy cu unele dintre cele mai faimoase piese ale sale, precum Without Me, The Real Slim Shady și Love The Way You Lie. În plus, rapperul a colaborat cu artiști celebri ca Rihanna și Elton John.

Întrebat care cântecul lui preferat, la o petrecere organizată de o platformă de streaming pentru a marca cea de-a 20-a aniversare a MP-ului The Marshall Mathers, el a venit cu un răspuns surprinzător.

A ales o melodie mai puțin cunoscută, de pe „Curtain Call: The Hits”, una care nu a apărut pe versiunea originală a albumului.

Vedeta a spus că FACK este piesa lui favorită, fiind de acord cu un fan care a numit-o „capodopera lirică”. Single-ul este cunoscut pentru versurile explicite și a devenit viral pe TikTok în 2021, conținutul acesteia șocandu-i pe mulți. Dacă artistul a glumit sau nu, rămâne de văzut.

El a dezvăluit și ce personaj preferă din Avengers, nominalizându-l pe The Hulk.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *