Theo Rose arata bine in orice tinuta. Artista a facut furori pe retelele de socializare dupa ce s-a fotografiat intr-o rochie mini

Theo Rose arată bine în orice ținută, iar acest lucru se datorează siluetei sale de invidiat. Artista și-au uimit, din nou, fanii de pe rețelele de socializare, după ce a postat o fotografie în care purta o rochie mini.

În imagine, cântăreața în vârstă de 25 și-a etalat picioarele lungi și tonifiate, purtând o rochie mini de un verde deschis. Piesa vestimentară i-a pus în evidență bustul, având un decolteu proeminent, dar și formele voluptoase, materialul mulându-se perfect pe silueta acesteia. 

Pe lângă corpul tonifiat, Theo Rose și-a expus și bronzul ciocolatiu, pe care l-a obținut în ultima sa vacanță din Thailanda. După ce a muncit din greu pentru serialul „Clanul”, dar și pentru proiectele muzicale, artista s-a bucurat de soare și de liniște pe plaja exotică din Ko Samui.

„Rochia asta e printre preferatele mele din tot ce am purtat vreodată.”, a scris Theo Rose pe contul său de Instagram.

Postarea lui Theo Rose a strâns peste 64.000 de aprecieri și zeci de comentarii: „Frumoasă rău”/ „Ce bine arăți”/ „Își vine bine rochia asta”/ „Ești superbă în poza asta”.

De ce nu se poate îngrășa Theo Rose

Theo Rose este considerată una dintre cele mai frumoase artiste din România, fiind invidiată pentru faptul că are o siluetă perfectă. Cu toate acestea, cântăreața a explicat într-un interviu motivul pentru care nu se poate îngrășa și ce probleme i-a provocat acest lucru. 

Artista i-a explicat lui Smiley că nu își dorește să fie slabă pentru a da mai bine la public, ci numărul său de kilograme se datorează în principal stilului său de viață haotic. Theo Rose spune că este slabă pentru că nu obișnuiește să mănânce mult și nici măcar dulciurile nu-i atrag atenția.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *